Ben niye tehdit ediliyorum ki anlamadım şimdi.Oyun oldugunu unutup kisisel saldiri yapan herkese tekrar soyluyorum suana kadar oynamadim sadece eglendim ama oynamaya baslarsam gercekten kacacak delik ararsiniz
Abla içgüdüsü şantajcan demenden rahatsız olduBen niye tehdit ediliyorum ki anlamadım şimdi.
Ne diyim, Semih mi diyeyimAbla içgüdüsü şantajcan demenden rahatsız oldu
Sana degildi lafim yanlislika etiketlemisimBen niye tehdit ediliyorum ki anlamadım şimdi.
Gelmezse kişi açıklanacak mı ?Şaka bir yana, Bilgem Göktürk benim öz ve öz ablamdır ona söylenen söz bana söylenmiştir. Ya Rabbim o adama biraz cesaret ver de buraya gelsin.
EvetGelmezse kişi açıklanacak mı ?
Kadından daha aşagida olan varliklar benim hakkimda fikirleri varmis bi duymak istedim.Gene noluyor ya ?
Kadina hakaret gibi olmus tek hücreli deseydin keskeKadından daha aşagida olan varliklar benim hakkimda fikirleri varmis bi duymak istedim.
Haklisin sinirden ne dedigimi bilemedim.Kadina hakaret gibi olmus tek hücreli deseydin keske
Mert baskanim sizinle bile tartistigimda yaptiysam evet yaptim.dedim.hic geri birsey demedim. Ama suan bunu duydugumdan beri sahsi olarak sarmamak icin zor tutuyorum kendimi.İsim verinde selam dahi vermeyelim?
Gelecektir baskanim o kadar da yüreksiz degildir.@bilgem göktürk Artık şu kişiyi açıklar mısın?