Ýüreği yetenlerden merhaba. (13 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Yureğimi sorgulayan ve beni sahalara cagiran watsap.ss ile yanlis at diye beni degerlendiren bundan sonra karsindayim goreceksin naralari atan oyun icinde oyuncumu iline geldi diye atarlar yapan Aybars baskan . Soy adini yazmiycam cunku soy adi partimin ve kendi en degerlimin ismi oldugu icin ve asla ona yakismadigi icin.suan banlanmamak ve cevabi gorebilmek ici .ss atmiyorum.

B

busr

Ziyaretçi
Yureğimi sorgulayan ve beni sahalara cagiran watsap.ss ile yanlis at diye beni degerlendiren bundan sonra karsindayim goreceksin naralari atan oyun icinde oyuncumu iline geldi diye atarlar yapan Aybars baskan . Soy adini yazmiycam cunku soy adi partimin ve kendi en degerlimin ismi oldugu icin ve asla ona yakismadigi icin.suan banlanmamak ve cevabi gorebilmek ici .ss atmiyorum.
Konu ne bilmiyorum ama ss i bana atabilme şansın var mı farklı plarformlardan? İlgili kişi bizim partimizde ve konu ciddi. Biz gerekeni yaparız tabii elinde dediklerine dair bir kanıt varsa ve doğruysa.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Diyorum ki benim partimdeki üyem hakkında konu açmışsın ama bundan ne benim ne de partidekilerin haberi var 😄 Kanıt bekliyorum senden.
İlgili kisinin senin partinde oldugunu bile bilmiyorum bakmadim bile. Oncelikle bunu soyluyeyim .ayrica bu sadece biri bir kisi.daha var ama alamadim henüz ismini ama sanirim suan aldim. Sana bir sey kanitlamak zorunda oldugumu dusunmuyorum bu sahisla alakali bir konu ne sen nede partinle alakali. Bak isine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...