ZAFER BİZİMDİR.! (13 Kişi İçeride)

Oğuralp Göktürk

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bence senin okuma yazman yok bir harf çok şey ifade eder olduğu kişi ile olduğun kişi arasında anlatımsal hatalar olabilir. Bir dahakine karşındakine laf atmadan ne yazmışım diye bi bak
Öğretmen değilim ondan çocuklara yalanı ogretmiyorum ondan küfürler edip yapmadım demiyorum ondan bu kadar iki yüzlü birini ne gördüm ne duydum.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öğretmen değilim ondan çocuklara yalanı ogretmiyorum ondan küfürler edip yapmadım demiyorum ondan bu kadar iki yüzlü birini ne gördüm ne duydum.
Bu bir oyun ve siz mesleğimle ilgili bir şey yazamazsınız haddiniz değil. Sizinle faekım bu siz duracağınız yeri konuşacağınız kelimeyi bilmiyordunuz haddinizi bilin . Bana laf atmadan önce kanıtlayı. Ben ithamlarınızın hiçbirini yapmadım.

Metin Palas

👁️
Vatandaş
Dostum karşında bir kadın var tartışabilirsin fikir ayrılığı yaşayabilirsin fakat bunu hakaretlerle ya da kaba üslupla ifade etmen hiç doğru değil

A H M E T T

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sinan'ın önünde yeşil taş için vip için eğitim paketi için eğilen de bükülen de sizinkiler aslan parçası adam parayla satın almış hepinizi halen konuşuyorsun harbi bu paylaşım için kaç yeşil taş attı sana
Boş uapma bıdı bıdı yapmada profilime gir bak eğitim paketi alıp almadığımı görürsün hazmedemeyip leke atma aslan parçası soda iç soda haydeee

A H M E T T

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Zamanı gelince utanacağın çocukça şeyler paylaşma Ahmet. Seçim oldu kazanan kazandı, kazanamayan kaybetti. Hayatın da ilk defa mı seçim kazanıyorsun ?
Allah'a şükür dik duruşluyuz kim ne olduğumuzu biliyor. Rengi belli olmayanlardan değiliz 😃
Şimdi git Sinan abinin önünde eğilip elini öp.
İnan bana seçim falan önemli değil benim derdim bambaşka mesela seninle asla bi sorunum yok veya partinizdekilerle de yok bu oyunda en başından beri karşı durduğum 3.4 kişi vardı sırf asildeyken birinin kararı için durdum ama sabırda bir yere kadar anlayacağın utanacak birşey yapmam. Konuşmalarına dikkat et o paylaştığım resimde eğilen sen olma. Elimi de öpsen kurtulamazsın…

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Parti Başkanı
Vatandaş
İnan bana seçim falan önemli değil benim derdim bambaşka mesela seninle asla bi sorunum yok veya partinizdekilerle de yok bu oyunda en başından beri karşı durduğum 3.4 kişi vardı sırf asildeyken birinin kararı için durdum ama sabırda bir yere kadar anlayacağın utanacak birşey yapmam. Konuşmalarına dikkat et o paylaştığım resimde eğilen sen olma. Elimi de öpsen kurtulamazsın…
Allah'a şükür el öpecek kadar küçük durumda değilim. Oyuna başladım başlayalı hiç kimseyle bir sorunum olmadı ve bir insanı da tehtit etmedim, oyun oynadığımın farkındayım. Şu ana kadarda bu üslupla bir konu açmadım açmam da. Dikkat et zamanı gelir bu paylaşımın sana hatırlatılır.
Kimin ne yaptığını, ne şekil olduğunu biliyoruz. Seçimini kazandın sevinmesini bil.

A H M E T T

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Allah'a şükür el öpecek kadar küçük durumda değilim. Oyuna başladım başlayalı hiç kimseyle bir sorunum olmadı ve bir insanı da tehtit etmedim, oyun oynadığımın farkındayım. Şu ana kadarda bu üslupla bir konu açmadım açmam da. Dikkat et zamanı gelir bu paylaşımın sana hatırlatılır.
Kimin ne yaptığını, ne şekil olduğunu biliyoruz. Seçimini kazandın sevinmesini bil.
Peki oyun için neden ben küçüleyim yani bakıyorum hem bunu diyip hem de bana öyle laf atman ne kadar uyumlu ? Zamanı gelirse beni burda görürsen hatırlat.
Kazandıysam da nasıl sevineceğimi sana soracak değilim. Hadi başka kapıya.

Oğuralp Göktürk

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu bir oyun ve siz mesleğimle ilgili bir şey yazamazsınız haddiniz değil. Sizinle faekım bu siz duracağınız yeri konuşacağınız kelimeyi bilmiyordunuz haddinizi bilin . Bana laf atmadan önce kanıtlayı. Ben ithamlarınızın hiçbirini yapmadım.
Hepsini yaptın yaptırdın had bildirecek kapesitede değilsin git yalanlarinla kandirdiklarina had bildir

Hasanc57

Altın Ok-Parti Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Elhamdülillah rabbimizin huzurunda eğiliyoruz. Sanırım siz başkalarını da kendiniz gibi sandınız.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Sen Her türlü fitneyi fesatı yapıp Bana Özelden fake hesap açtırıp Adam Yolluyosun Sonra Karşılığını fazlasıyla alınca kadın olduğun aklına geliyor bı anda , kadına küfür etmeye utanmıyor musun oluyor ama sen istediğini yaparken herşey serbest oluyor
Olayın asıl özeti budur işte. Kadın yapmaya gelince herşey mübah, ama ona tepki verilince, karşında kadın var senin. Hayır efendim yok. Madem kadın var ise kadın gibi davranacaksın.

- Y U N U S -

Hürriyet Parti Sözcüsü
Vatandaş
Zafer Bizimdir!

Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!

Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!

Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074
Biz sadece Allah'a diz çökeriz. Gerisi boş. Şov yapmanın manası yok tebrik edin geçin. Allah'a da böyle diz çökün en azından o size mükâfatını verir 😏