ZAFER BİZİMDİR.! (3 Kişi İçeride)

SametÜnal.

ALTIN OK Partisi Grup Başkanvekili - Kars MV.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Laflara bak sen burda asil durup özelde küfür iftira atan adamsın pardon erkeksin anca laf bekle gör bekle gör bekledik birşey gördüğümüz yok
Gölgeleri pek Ciddiye Almıyorum... İcraati meclis seçimlerinde gördünüz strateji işi olduğunu bir ordu adamla da bazı şeylerin olmayacağını öğrettik size beklediniz ve gördünüz yani bundan sonra da gorursunuz sevim merak etme İkincisi de Sen Her türlü fitneyi fesatı yapıp Bana Özelden fake hesap açtırıp Adam Yolluyosun Sonra Karşılığını fazlasıyla alınca kadın olduğun aklına geliyor bı anda , kadına küfür etmeye utanmıyor musun oluyor ama sen istediğini yaparken herşey serbest oluyor .. Biz bu ayakları çok gördük sevim . Seninle muhatap olmuyordum bayadir ama madem yine bulaşacaksin dediğim gibi cevabını da alırsın

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gölgeleri pek Ciddiye Almıyorum... İcraati meclis seçimlerinde gördünüz strateji işi olduğunu bir ordu adamla da bazı şeylerin olmayacağını öğrettik size beklediniz ve gördünüz yani bundan sonra da gorursunuz sevim merak etme İkincisi de Sen Her türlü fitneyi fesatı yapıp Bana Özelden fake hesap açtırıp Adam Yolluyosun Sonra Karşılığını fazlasıyla alınca kadın olduğun aklına geliyor bı anda , kadına küfür etmeye utanmıyor musun oluyor ama sen istediğini yaparken herşey serbest oluyor .. Biz bu ayakları çok gördük sevim . Seninle muhatap olmuyordum bayadir ama madem yine bulaşacaksin dediğim gibi cevabını da alırsın
Ben sana fake hesap açıp yollamadım sana iddianı kanıtla. Kendini çok üstün görüyorsun sen kimsin de seninle uğraşayım . Gelip burda haklıymışsın gibi konuşamazsın.

Oğuralp Göktürk

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Zafer Bizimdir!

Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!

Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!

Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074
Sinan'ın önünde yeşil taş için vip için eğitim paketi için eğilen de bükülen de sizinkiler aslan parçası adam parayla satın almış hepinizi halen konuşuyorsun harbi bu paylaşım için kaç yeşil taş attı sana

Oğuralp Göktürk

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gölgesi olduğu kişi de fake instigram hesapları açıp burda paylaşıyordu

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Parti Başkanı
Vatandaş
Zamanı gelince utanacağın çocukça şeyler paylaşma Ahmet. Seçim oldu kazanan kazandı, kazanamayan kaybetti. Hayatın da ilk defa mı seçim kazanıyorsun ?
Allah'a şükür dik duruşluyuz kim ne olduğumuzu biliyor. Rengi belli olmayanlardan değiliz 😃
Şimdi git Sinan abinin önünde eğilip elini öp.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gölgesi olduğu kişi de fake instigram hesapları açıp burda paylaşıyordu
Okuman yazmanda mi yok nasl anlasacaz GOLGESİ OLDUĞUN KİŞİ yazdım bak tekrardan yazıyorum GÖLGESİ OLDUĞUN KİŞİ
Bence senin okuma yazman yok bir harf çok şey ifade eder olduğu kişi ile olduğun kişi arasında anlatımsal hatalar olabilir. Bir dahakine karşındakine laf atmadan ne yazmışım diye bi bak