Kendinzi bi şey sanmayın bence iyi gecələr konuyu uzmayin seçimi kazndinz sadəcə başka bir şey olmadi ne benim görəvim düşdü nədə hər hangi birininEvet Abi Ona yazma tenezülünde bile bulunmuyorum![]()
Kendinzi bi şey sanmayın bence iyi gecələr konuyu uzmayin seçimi kazndinz sadəcə başka bir şey olmadi ne benim görəvim düşdü nədə hər hangi birininEvet Abi Ona yazma tenezülünde bile bulunmuyorum![]()
Gölgeleri pek Ciddiye Almıyorum... İcraati meclis seçimlerinde gördünüz strateji işi olduğunu bir ordu adamla da bazı şeylerin olmayacağını öğrettik size beklediniz ve gördünüz yani bundan sonra da gorursunuz sevim merak etme İkincisi de Sen Her türlü fitneyi fesatı yapıp Bana Özelden fake hesap açtırıp Adam Yolluyosun Sonra Karşılığını fazlasıyla alınca kadın olduğun aklına geliyor bı anda , kadına küfür etmeye utanmıyor musun oluyor ama sen istediğini yaparken herşey serbest oluyor .. Biz bu ayakları çok gördük sevim . Seninle muhatap olmuyordum bayadir ama madem yine bulaşacaksin dediğim gibi cevabını da alırsınLaflara bak sen burda asil durup özelde küfür iftira atan adamsın pardon erkeksin anca laf bekle gör bekle gör bekledik birşey gördüğümüz yok
Ben sana fake hesap açıp yollamadım sana iddianı kanıtla. Kendini çok üstün görüyorsun sen kimsin de seninle uğraşayım . Gelip burda haklıymışsın gibi konuşamazsın.Gölgeleri pek Ciddiye Almıyorum... İcraati meclis seçimlerinde gördünüz strateji işi olduğunu bir ordu adamla da bazı şeylerin olmayacağını öğrettik size beklediniz ve gördünüz yani bundan sonra da gorursunuz sevim merak etme İkincisi de Sen Her türlü fitneyi fesatı yapıp Bana Özelden fake hesap açtırıp Adam Yolluyosun Sonra Karşılığını fazlasıyla alınca kadın olduğun aklına geliyor bı anda , kadına küfür etmeye utanmıyor musun oluyor ama sen istediğini yaparken herşey serbest oluyor .. Biz bu ayakları çok gördük sevim . Seninle muhatap olmuyordum bayadir ama madem yine bulaşacaksin dediğim gibi cevabını da alırsın
Zamanın da çok el opmüssun belliHerkes bir gün biad edecek demiştik şimdi tek tek el öpün bakalım![]()
Sinan'ın önünde yeşil taş için vip için eğitim paketi için eğilen de bükülen de sizinkiler aslan parçası adam parayla satın almış hepinizi halen konuşuyorsun harbi bu paylaşım için kaç yeşil taş attı sanaZafer Bizimdir!
Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!
Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!
Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074
Gölgesi olduğu kişi de fake instigram hesapları açıp burda paylaşıyorduGölgeleri pek Ciddiye Almıyorum... İcraati meclis seçimlerinde gördünüz strateji işi olduğunu bir ordu adamla da bazı şeylerin olmayacağını öğrettik size beklediniz ve gördünüz yani bundan sonra da gorursunuz sevim merak etme İkincisi de Sen Her türlü fitneyi fesatı yapıp Bana Özelden fake hesap açtırıp Adam Yolluyosun Sonra Karşılığını fazlasıyla alınca kadın olduğun aklına geliyor bı anda , kadına küfür etmeye utanmıyor musun oluyor ama sen istediğini yaparken herşey serbest oluyor .. Biz bu ayakları çok gördük sevim . Seninle muhatap olmuyordum bayadir ama madem yine bulaşacaksin dediğim gibi cevabını da alırsın
Kartları açık oynadık sizin gibi arkadan iş çevirmedik yükselen hep var olacak ve insanlar sizi hep aynı anacak
İsim haklarıyla birlikte oyun yönetimimizde güvenceli bir şekilde duruyor. Dediğim gibi yükselen hep var olacak.Baktım da yükselen yok, sende bir kontrol et istersen. Kapanmış
Geçmişiniz küfürlerle dolu burdaGeçmişini unutanın geleceği olamaz önce eski defterleri bi oku derim sınavda kalma sonra
İsim haklarıyla birlikte oyun yönetimimizde güvenceli bir şekilde duruyor. Dediğim gibi yükselen hep var olacak.
Kanıtla. Böyle bir şey yapmadım. İşinize geldiği gibi konuşmak kolay kanıt bekliyorumGölgesi olduğu kişi de fake instigram hesapları açıp burda paylaşıyordu
Burda yazdığım yek bir küfür yok. Aksini iddia ediyorsan kanıtla.Geçmişiniz küfürlerle dolu burda
Okuman yazmanda mi yok nasl anlasacaz GOLGESİ OLDUĞUN KİŞİ yazdım bak tekrardan yazıyorum GÖLGESİ OLDUĞUN KİŞİKanıtla. Böyle bir şey yapmadım. İşinize geldiği gibi konuşmak kolay kanıt bekliyorum
Bakış açımız farklı . Yükselen hep var oldu olmaya da devam edecekSen niye anlamıyorsun
Şuan yok var mı?
Burda yazmazsin özellerde yazarsın birde gölgesi olduğun o neyse burda yazmadı miBurda yazdığım yek bir küfür yok. Aksini iddia ediyorsan kanıtla.
Bakış açımız farklı . Yükselen hep var oldu olmaya da devam edecek
Gölgesi olduğu kişi de fake instigram hesapları açıp burda paylaşıyordu
Bence senin okuma yazman yok bir harf çok şey ifade eder olduğu kişi ile olduğun kişi arasında anlatımsal hatalar olabilir. Bir dahakine karşındakine laf atmadan ne yazmışım diye bi bakOkuman yazmanda mi yok nasl anlasacaz GOLGESİ OLDUĞUN KİŞİ yazdım bak tekrardan yazıyorum GÖLGESİ OLDUĞUN KİŞİ
YazmadımBurda yazmazsin özellerde yazarsın birde gölgesi olduğun o neyse burda yazmadı mi