V
V for Vendetta
Ziyaretçi
Gerçekten bu düşüncedeysen helal olsun.Bu oyunda kimse benim abim değildir ben bu oyuna tek geldim tek giderim bir ekibim yok yani tek tabancayım ona göre
Gerçekten bu düşüncedeysen helal olsun.Bu oyunda kimse benim abim değildir ben bu oyuna tek geldim tek giderim bir ekibim yok yani tek tabancayım ona göre
Yok be kral rüzgara kapıldıGerçekten bu düşüncedeysen helal olsun.
Sence gerçekten o düşüncede mi?Gerçekten bu düşüncedeysen helal olsun.
Oyunu kurallarını göre oynuyoruz kardeşimYav sizin işiniz gücünüz ban olmuş. Neden yürekli bir şekilde buraya gelip tartismiyorsunuz. Kim bilir kaç rapor yapmışsinizdir şimdi
Sence gerçekten o düşüncede mi?
Sizle olmuyor ya sizin bu Alpaslan Ferhat falan vardı onlar gelsin bak daha güzel rekabet vardıYok be kral rüzgara kapıldı
Hayır değil. Politikan yanlış. Sana öğretmemi istermisin.Oyunu kurallarını göre oynuyoruz kardeşim
Çağır gelsinlerSizle olmuyor ya sizin bu Alpaslan Ferhat falan vardı onlar gelsin bak daha güzel rekabet vardı
Bizle olmaz zaten. Sıkletiniz yetmez bizeSizle olmuyor ya sizin bu Alpaslan Ferhat falan vardı onlar gelsin bak daha güzel rekabet vardı
Sen çağır kasırga ben niye çağırayımÇağır gelsinler
Doğru tüy sikletle kapismiyoruz ağır geliriz sizeBizle olmaz zaten. Sıkletiniz yetmez bize
Hasretlerini çeken sensin.Sen çağır kasırga ben niye çağırayım
Sıkletiniz yetmez dedim bak dikkatli oku! Laf sokmaya çalışayım derken okuduğunu anlayamıyorsun.Doğru tüy sikletle kapismiyoruz ağır geliriz size
Gelir gelir acaba ne laf soksam diye düşünüyordurBu magarsus nereye gitti şimdi gene
Aslında çok basit.Bildikleri şeyler sabitGelir gelir acaba ne laf soksam diye düşünüyordur
Valla yazarım Ferhata azarlar seni falanHasretlerini çeken sensin.
Google--laf sokmaGelir gelir acaba ne laf soksam diye düşünüyordur
JsjsjsjsjAslında çok basit.Bildikleri şeyler sabit
Abi
Pepe
Ağlama