Ekmek yediği kaba *****… (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Daha öncede demiştim bi rekabet ortamı oluşana kadar bi yeri desteklemiyorum diye. Aynı partideyken bana muhaliftiniz mesut çok zoruna gitmiş adam çekmem adam çekmem dışında bütün ithamları attınız üzerime. Kusura bakmayın tekrardan adam çektiğim için alparslan başkanım daha iyi bilir adam çekmesini
Yahu kırk yıllık yalancıyım böyle yalan görmedim alparslanların bana kaç kez partili kimseye yazmayın dediğni hatırlıyorum biraz allahın olsun be kral:d küçülme daha fazla. Sana muhalefet ettiğimiz her konu senin hatalı olduğun konulardı yine de incitmedik seni milleti küstürdün gidip arkadan topladık getirdik el insaf yani hiç utanmıyosun da :)

C

CB36

Ziyaretçi
Yahu kırk yıllık yalancıyım böyle yalan görmedim alparslanların bana kaç kez partili kimseye yazmayın dediğni hatırlıyorum biraz allahın olsun be kral:d küçülme daha fazla. Sana muhalefet ettiğimiz her konu senin hatalı olduğun konulardı yine de incitmedik seni milleti küstürdün gidip arkadan topladık getirdik el insaf yani hiç utanmıyosun da :)
Knk Özele gel sjsjsjsjs

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Kendisine soralım @Alparslan öyle mi diyordun alparslan? Yoksa üye çaldığın partinin başkanına üstüne bir güzel sövmüştün diye hatırlıyorum ben

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Daha öncede demiştim bi rekabet ortamı oluşana kadar bi yeri desteklemiyorum diye. Aynı partideyken bana muhaliftiniz mesut çok zoruna gitmiş adam çekmem adam çekmem dışında bütün ithamları attınız üzerime. Kusura bakmayın tekrardan adam çektiğim için alparslan başkanım daha iyi bilir adam çekmesini
Alparslan 1 kez partili adama mesaj atın demedi, göz göre göre yalan söylüyorsun sen nasıl dayandın bizim partide bu zamana kadar bu kin bu öfkeyle..

S

Sera

Ziyaretçi
Yav açın bi Şanışer dinleyin herşey düzeliyor bıraktım buraya hadi ben kaçar :

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Kendisine soralım @Alparslan öyle mi diyordun alparslan? Yoksa üye çaldığın partinin başkanına üstüne bir güzel sövmüştün diye hatırlıyorum ben
Ben orada olduğum süreçten bahsediyorum ne konuşulduğunu da çok iyi hatırlıyorum. Nasıl bi hata yaptığını zamanla anlarsın zaten büşra daha önce de söylediğim gibi benim için yok hükmündesin artık. Daha ne kadar küçülebilirsin bilmiyorum

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Alparslan 1 kez partili adama mesaj atın demedi, göz göre göre yalan söylüyorsun sen nasıl dayandın bizim partide bu zamana kadar bu kin bu öfkeyle..
Çok ban akacak çok
Bende diyordum kendi kendime kaos yok kaç gündür monoton canım sıkılıyordu çok güzel geldi emeği geçenlere teşekkür ediyorum 😂

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
özelden gel atayım alparslan bu hayatta kendimi her zaman garantiye alırım eski dostluğumuz var hiç bi partinin sırlarını ifşa etmem buraya atmak istemesemde beni denemeyin 😄
Ben insanlarla olan ilişkilerimi "bir gün aramız bozulur elime koz geçireyim, ağzına laf vermeyeyim" hesabı yaparak şekillendirmem. Kendini çok kurnaz sanıyorsun. Kendini garantiye aldığını söyleyip bizi kendine mahkum ettiğini düşünüyorsun. Tozum kadar beyazsın. :)

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Ben insanlarla olan ilişkilerimi "bir gün aramız bozulur elime koz geçireyim, ağzına laf vermeyeyim" hesabı yaparak şekillendirmem. Kendini çok kurnaz sanıyorsun. Kendini garantiye aldığını söyleyip bizi kendine mahkum ettiğini düşünüyorsun. Tozum kadar beyazsın. :)
Öyleyim teşekkürler 😃

M

MAGARSUS

Ziyaretçi

kaçıncı bölüm alparslan bu sen iyi bilirsin çok dizi izliyon askdakjlfjklaskjlfsdf

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Senin için gece gündüz çalışan adami da sırf zafer ittifakına girmek için harcadın ya, bu kadarını senden bile beklemiyordum. Alparslan asla yalnız değil, asla yalnız kalmayacak. Kimseye de yedirtmeyiz. Arkadaşlar daha fazla uzatmayalım. Güzel sinema oldu. Millet ağzının suyu aka aka bizi izledi. Bize de yazıklar olsun bu arkadaşı başkan adayı çıkardık. Allah razı olsun karşı tarafta oyları kontrol edenlerden, itiraz edenlerden.
Konu sahibi banlandi. Baska bir sekildr Konuyu kapattirma şansımız olur mu? @Umut Yoneticim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...