Z
ZORBEY42
Ziyaretçi
@Büşra Gamze hazır seni de destekliyor zafer ittifakı, hemen özelden bir mesaj çak belki aralarına alırlar
Yahu kırk yıllık yalancıyım böyle yalan görmedim alparslanların bana kaç kez partili kimseye yazmayın dediğni hatırlıyorum biraz allahın olsun be kral:d küçülme daha fazla. Sana muhalefet ettiğimiz her konu senin hatalı olduğun konulardı yine de incitmedik seni milleti küstürdün gidip arkadan topladık getirdik el insaf yani hiç utanmıyosun daDaha öncede demiştim bi rekabet ortamı oluşana kadar bi yeri desteklemiyorum diye. Aynı partideyken bana muhaliftiniz mesut çok zoruna gitmiş adam çekmem adam çekmem dışında bütün ithamları attınız üzerime. Kusura bakmayın tekrardan adam çektiğim için alparslan başkanım daha iyi bilir adam çekmesini
Kalite be ama böyle olunca tadı olmuyor vazgeçtim hakkımdan helali hoş olsunistediğin maaş olsun yollayalım borcumuzu helalleşelim
Knk Özele gel sjsjsjsjsYahu kırk yıllık yalancıyım böyle yalan görmedim alparslanların bana kaç kez partili kimseye yazmayın dediğni hatırlıyorum biraz allahın olsun be kral:d küçülme daha fazla. Sana muhalefet ettiğimiz her konu senin hatalı olduğun konulardı yine de incitmedik seni milleti küstürdün gidip arkadan topladık getirdik el insaf yani hiç utanmıyosun da
Kendisine soralım @Alparslan öyle mi diyordun alparslan? Yoksa üye çaldığın partinin başkanına üstüne bir güzel sövmüştün diye hatırlıyorum benYahu kırk yıllık yalancıyım böyle yalan görmedim alparslanların bana kaç kez partili kimseye yazmayın dediğni hatırlıyorum biraz allahın olsun be kral:d küçülme daha fazla. Sana muhalefet ettiğimiz her konu senin hatalı olduğun konulardı yine de incitmedik seni milleti küstürdün gidip arkadan topladık getirdik el insaf yani hiç utanmıyosun da
Alparslan 1 kez partili adama mesaj atın demedi, göz göre göre yalan söylüyorsun sen nasıl dayandın bizim partide bu zamana kadar bu kin bu öfkeyle..Daha öncede demiştim bi rekabet ortamı oluşana kadar bi yeri desteklemiyorum diye. Aynı partideyken bana muhaliftiniz mesut çok zoruna gitmiş adam çekmem adam çekmem dışında bütün ithamları attınız üzerime. Kusura bakmayın tekrardan adam çektiğim için alparslan başkanım daha iyi bilir adam çekmesini
başka isteklerine kaldı o zaman helalleşmek ben borçlu kalmayı sevmem eyy büyük mesut hallederiz artıkKalite be ama böyle olunca tadı olmuyor vazgeçtim hakkımdan helali hoş olsun
Ben orada olduğum süreçten bahsediyorum ne konuşulduğunu da çok iyi hatırlıyorum. Nasıl bi hata yaptığını zamanla anlarsın zaten büşra daha önce de söylediğim gibi benim için yok hükmündesin artık. Daha ne kadar küçülebilirsin bilmiyorumKendisine soralım @Alparslan öyle mi diyordun alparslan? Yoksa üye çaldığın partinin başkanına üstüne bir güzel sövmüştün diye hatırlıyorum ben
Bir çok isteğim olmuştu helalleşiriz sonra rüa hanımcımbaşka isteklerine kaldı o zaman helalleşmek ben borçlu kalmayı sevmem eyy büyük mesut hallederiz artık
Çok ban akacak çokAlparslan 1 kez partili adama mesaj atın demedi, göz göre göre yalan söylüyorsun sen nasıl dayandın bizim partide bu zamana kadar bu kin bu öfkeyle..
sizin gözünüzdede önümüze gelene kapı açar olduk bu nasıl mantık desteklemekle ittifaka almak sence aynı şey mi aiqiziaiqsiqisi@Büşra Gamze hazır seni de destekliyor zafer ittifakı, hemen özelden bir mesaj çak belki aralarına alırlar
elimden geldiğince yerine getirmeye çalıştığımı düşünüyorum mesut beycim .dBir çok isteğim olmuştu helalleşiriz sonra rüa hanımcım
Ben insanlarla olan ilişkilerimi "bir gün aramız bozulur elime koz geçireyim, ağzına laf vermeyeyim" hesabı yaparak şekillendirmem. Kendini çok kurnaz sanıyorsun. Kendini garantiye aldığını söyleyip bizi kendine mahkum ettiğini düşünüyorsun. Tozum kadar beyazsın.özelden gel atayım alparslan bu hayatta kendimi her zaman garantiye alırım eski dostluğumuz var hiç bi partinin sırlarını ifşa etmem buraya atmak istemesemde beni denemeyin
Öyleyim teşekkürlerBen insanlarla olan ilişkilerimi "bir gün aramız bozulur elime koz geçireyim, ağzına laf vermeyeyim" hesabı yaparak şekillendirmem. Kendini çok kurnaz sanıyorsun. Kendini garantiye aldığını söyleyip bizi kendine mahkum ettiğini düşünüyorsun. Tozum kadar beyazsın.
Ben insanlarla olan ilişkilerimi "bir gün aramız bozulur elime koz geçireyim, ağzına laf vermeyeyim" hesabı yaparak şekillendirmem. Kendini çok kurnaz sanıyorsun. Kendini garantiye aldığını söyleyip bizi kendine mahkum ettiğini düşünüyorsun. Tozum kadar beyazsın.
Senin için gece gündüz çalışan adami da sırf zafer ittifakına girmek için harcadın ya, bu kadarını senden bile beklemiyordum. Alparslan asla yalnız değil, asla yalnız kalmayacak. Kimseye de yedirtmeyiz. Arkadaşlar daha fazla uzatmayalım. Güzel sinema oldu. Millet ağzının suyu aka aka bizi izledi. Bize de yazıklar olsun bu arkadaşı başkan adayı çıkardık. Allah razı olsun karşı tarafta oyları kontrol edenlerden, itiraz edenlerden.Kendisine soralım @Alparslan öyle mi diyordun alparslan? Yoksa üye çaldığın partinin başkanına üstüne bir güzel sövmüştün diye hatırlıyorum ben
Hshshshsjsjs
kaçıncı bölüm alparslan bu sen iyi bilirsin çok dizi izliyon askdakjlfjklaskjlfsdf