Ekmek yediği kaba *****… (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kafirya

Ziyaretçi
Okudugunu anlama probleminin bulasi olduğunu bilmiyordum yada okuduğunu anlama problemi olan insanları bir araya gelmiş olması ayrı bir mucize beni alakadar edip etmediği konusuna gelince de ittifakdaki arkadaşınız konu bile açtı böyle ucuz bir numarayı yapacak kapasite kendinde olduğu için bizimde yaptığımızı düşünüyor

Biraz uzun oldu umarım okuduğunu anlarsın 😁😁
ittifaktan ayrılmıştınız hatırlamıyorsanız ben hatırlatayım anlama problemim yok ama sizin çok güzel çarpıtma politikanız var sizi alakadar etmeyen şeyleri üstünüze alınıyorsanızda bizim yapacağımız bir durum yok yakın zamanda umarım kendinizi alakadar eden konular bulursunuz

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
@Alparslan gel buraya O ettigin Küfürü Açıkla Gel
Valla ben hak edene haddini bildirmenin fakir giydirmek kadar sevap olduğuna inanan biriyim. Hak eden hak ettiğini bulur. Ben hak etmeyene sövmem.
Kusur mu kaldı be Büşra yardır bunlara ibret olsun hade be seçimde başarılı olamadın bari burda yap bireyler
O kadar aciz, o kadar basiretsiz, o kadar karaktersiz bir şeysin ki bu kız çocuğundan bile medet umar hale gelmişsin.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Valla ben hak edene haddini bildirmenin fakir giydirmek kadar sevap olduğuna inanan biriyim. Hak eden hak ettiğini bulur. Ben hak etmeyene sövmem.

O kadar aciz, o kadar basiretsiz, o kadar karaktersiz bir şeysin ki bu kız çocuğundan bile medet umar hale gelmişsin.
Kız çocuğumu… Noldu tomris hatuna 💔

C

CB36

Ziyaretçi

Sen öyle bi adamsın ki benim cezanemin olduğu gününde gırgır şamata yapmazdın madem öyle dir şimdi Sen benim showu bizle Alparslan Sen özür dilemeye kadar ben durmamaya devam edeceğim Sende bunu bil. Korkak

K

KURT 77

Ziyaretçi

Ya sus be asalak 😀 ya ban yemeyi bile göze aldım bunu söylemek için sen hayatımda gördüğüm en saftirik adamsın kardeş 😀 vallla rahatladım kimse kusura bakmasın hakkınızı helal edin ama böyle avell insana ağzım dolu dolu sen aptalsın demezsem kendimden çok ödün vermiş oluyorum 😀😀 Alpaslan sen gerçekten ibreti alem için suratına tükürülecek bir karaktersizsin 😀😀😀

K

Kafirya

Ziyaretçi

büşra burada arkasındayız dönemlerini çabuk unutuyorsun terbiyeni bozacaksanda zamanında tomris hatun diye dolaştığınız kişileri şimdi kendinize düşman belleyip küçük kız çocuğu diye aşağılayan cümleler kurup hakaret etme özgürlüğü vermiyor madem küçük kız çocuğuysa o zaman çocuktur diyip geçersiniz hangi kitapta küçük kız çocuklarına sövülür oldu

S

SeAhKa

Ziyaretçi
ittifaktan ayrılmıştınız hatırlamıyorsanız ben hatırlatayım anlama problemim yok ama sizin çok güzel çarpıtma politikanız var sizi alakadar etmeyen şeyleri üstünüze alınıyorsanızda bizim yapacağımız bir durum yok yakın zamanda umarım kendinizi alakadar eden konular bulursunuz
Ittifaktan ayrılmış olmamızı anlamanız sevindirici

Ama bunun bir oyun olduğu ithamlarında bulunduğu için yaptığım bir yorumdu

Umarım açıklayıcı olmuştur ve anlamışsınızdır

C

CB36

Ziyaretçi

Sadece korkaklar küfür eder. O kadar korkaksın ki kendin gelip konusamiyorsun kız çocuğu dediğin kişiye yazdiriyorsun birde üstelik tehdit ediyorsun

K

KURT 77

Ziyaretçi
büşra burada arkasındayız dönemlerini çabuk unutuyorsun terbiyeni bozacaksanda zamanında tomris hatun diye dolaştığınız kişileri şimdi kendinize düşman belleyip küçük kız çocuğu diye aşağılayan cümleler kurup hakaret etme özgürlüğü vermiyor madem küçük kız çocuğuysa o zaman çocuktur diyip geçersiniz hangi kitapta küçük kız çocuklarına sövülür oldu
@Alparslan senden daha delikanlı bir kadın daha bak değişik cocuk seni😀😀

K

Kafirya

Ziyaretçi
Ittifaktan ayrılmış olmamızı anlamanız sevindirici

Ama bunun bir oyun olduğu ithamlarında bulunduğu için yaptığım bir yorumdu

Umarım açıklayıcı olmuştur ve anlamışsınızdır
anlama konusunda kendinize benzetmeniz üzücü yaptığınız yorumu anlıyorum ve hala sizi alakadar etmediğini söylüyorum sizde bunu anlamıyorsunuz umarım bir gün anlaşabileceğimiz bir konu buluruz ama bu kafayla zor gibi duruyor

U

ugur3301

Ziyaretçi
O değil de burda yorum yapan kişilerin adaletten , temiz siyasetten , ve güvenden bahsedip burda bu yorumları yapmaları çok enteresan değil mi

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bizde Dostluklar Mezara Kadar Gider
Bunların dostluğu iyi günün dostluğu olmuş kötü günde hemen birbirlerine çamur atıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...