Çamur atmak (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Derler, yapmasanda yaptı derler ama yeri bura mı bu konunun
🤔
Konunun yeri Ben de tam burası başkanım çünkü benim şu an hiçbir partide olmamam size hangi ara yeşil ışık yapmış olmam sizde ne ara konuştum bunu da bilmiyorum ama Zorbey kendi şeyi bu düşüncesi benim durumumu beğenmeniz yani istifa ettim diye yazdığımda onu beğenmenin zorbey'e dert olmuş onu anladım yani zor bir yapma böyle şeyler çamura batmış bir partiye çamur atmıyorum

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Evet genel sohbet de konuşuyorduk demi sen bana ithamada bulunarak söylüyorsun Zorbey yönetemdin bende gittim sana çamur atmadan çamur attiyorsun dedim Büşranin benim istafami beğenmesi dert oldu senle düşman bile olmuyorum düşün artık çünkü düşmanım bile olamazsın
Ben de seslide geçen bir konuyu buraya atarsam senin konuşacak yüzün olmaz da atmıyorum, zorlama beni güzel kardeşim 😎 🌹

Aydın Gürkan

Vatandaş
Ayrıca Gürkan kardeşim sesli olarak konuşmamızda geçen bir konuyu buraya yansıtman da beni derinden yaraladı, ne var yani yardımcımın ismini unutmuşsam, yaşlandım artık anlayış beklerdim..
O bence yaşadıktan değil Zorbey Ben de yaşlandım ama hiçbir şeyi unutmuyorum yapılanı da yapmam gerekenleri de unutmuyorum senin sadece o partide çıkarların için durduğun için kişilerin ismini unutuyor olabilir misin

Aydın Gürkan

Vatandaş
ZORBEY42 çıkarcı mı
yoksa Gürkan yönetimi ele geçiremediği için sinirli mi
ZORBEY42 Doğruları mı söylüyor

Az sonra sizlerleyiz sayın izleyiciler
Şöyle bir şey söyleyeyim yani zorbeyim çöp olmuş yönetiminin neden ele geçirmek istiyeyim bir parti 4 günde 5 defa yönetim değiştirmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...