Z
ZORBEY42
Ziyaretçi
Ya ne büşrası kardeşim bi dur kız ismimi anmayın dedikçe yazıyorsun Büşra yok öyle birisi yooookAtacağın şey belli Büşra hakkında konuştuk en fazla onu atabilirsin atarsin
Ya ne büşrası kardeşim bi dur kız ismimi anmayın dedikçe yazıyorsun Büşra yok öyle birisi yooookAtacağın şey belli Büşra hakkında konuştuk en fazla onu atabilirsin atarsin
Zorbeyden üstü kapalı açıklama geldi herkes heyecanlı bugün etekteki taşlar dökülecek birazdanİddalar çok büyük bir tahrik olmadıkça buraya düşmez ben buraya yazmaya utanıyorum arkadaş yaparken utanmamış sadece bunu söyleyeyim
sert cevap geldiii zorbeyin açıklaması nedirŞöyle bir şey söyleyeyim yani zorbeyim çöp olmuş yönetiminin neden ele geçirmek istiyeyim bir parti 4 günde 5 defa yönetim değiştirmez
İzin çıktı zorbey gönder gelsinZorbey gönder gelsin o zaman
Emin misin yükselen de iken oyundakilere kendini acındırmak için söylediğin iğrenç yalandan bahsediyorum ?Zorbey gönder gelsin o zaman
+9 imortal damage.. Üstelik kılıç +9 dolunay.. Bakalım karşı saldırı ne olacakEmin misin yükselen de iken oyundakilere kendini acındırmak için söylediğin iğrenç yalandan bahsediyorum ?
Ee öküz öldü ortalık bozulduYa siz kendi içinizde neden sürekli birbirinize düşüyorsunuz
e ismimi anma dedi bende anmıyorum, gör Büşra görrrBüşra gamze'nin benim istifa mektubumu beğenmesi o kadar zoruna gitmiş ki Zor bey durumda aklımla geliyor en son sana sesli konuşmada Büşra Gamze dediğimde bu kızın ismini anma bana dedi ne yaptı bu kız sana
Birincisi o yükselen gençlikte geçen konunun hepsi gerçekti ben o konunun gerçekliğini de sana açıklayabilirim rahatça ve sana şöyle bir şey söyleyeyim o konuşmada benim o kişiye söylediğim şeylerin %90'ı zaten konuyu daha fazla karıştırmaması için geçiştirdiğim şeyler konu ne olduğunu da biliyorum konununEmin misin yükselen de iken oyundakilere kendini acındırmak için söylediğin iğrenç yalandan bahsediyorum ?
Söyleyim mi söylemeyim mi karar senin ? Hadi yap bi şov daha bakalım ?Birincisi o yükselen gençlikte geçen konunun hepsi gerçekti ben o konunun gerçekliğini de sana açıklayabilirim rahatça ve sana şöyle bir şey söyleyeyim o konuşmada benim o kişiye söylediğim şeylerin %90'ı zaten konuyu daha fazla karıştırmaması için geçiştirdiğim şeyler konu ne olduğunu da biliyorum konunun
Teşekkürler Zorbey ben yokum beni anmayın . Sana olan sevgimi dislike atarak gösteriyorum alınma banaYa ne büşrası kardeşim bi dur kız ismimi anmayın dedikçe yazıyorsun Büşra yok öyle birisi yooook
Aile değerlerine girersen bu kadar sakin kalmam o konu benim aile değerimEmin misin yükselen de iken oyundakilere kendini acındırmak için söylediğin iğrenç yalandan bahsediyorum ?
Malı arap faikten alıyorduk karabüke kadar ben kullanıyordum arabayıArtık birisi açıklık getirsin sıkılmaya başladık