Çamur atmak (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kadir.

Ziyaretçi
Dakika 86 maç şuan için 1-1 ilerlemekte. Her iki takımın da defans hattı çok kuvvetli iken kalecileri ise insan yerine bir kova evet yanlış duymadınız bir kova..

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Büşra gamze'nin benim istifa mektubumu beğenmesi o kadar zoruna gitmiş ki Zor bey durumda aklımla geliyor en son sana sesli konuşmada Büşra Gamze dediğimde bu kızın ismini anma bana dedi ne yaptı bu kız sana

Aydın Gürkan

YEREL KOALİSYON PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Vatandaş
Emin misin yükselen de iken oyundakilere kendini acındırmak için söylediğin iğrenç yalandan bahsediyorum ?
Birincisi o yükselen gençlikte geçen konunun hepsi gerçekti ben o konunun gerçekliğini de sana açıklayabilirim rahatça ve sana şöyle bir şey söyleyeyim o konuşmada benim o kişiye söylediğim şeylerin %90'ı zaten konuyu daha fazla karıştırmaması için geçiştirdiğim şeyler konu ne olduğunu da biliyorum konunun

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Birincisi o yükselen gençlikte geçen konunun hepsi gerçekti ben o konunun gerçekliğini de sana açıklayabilirim rahatça ve sana şöyle bir şey söyleyeyim o konuşmada benim o kişiye söylediğim şeylerin %90'ı zaten konuyu daha fazla karıştırmaması için geçiştirdiğim şeyler konu ne olduğunu da biliyorum konunun
Söyleyim mi söylemeyim mi karar senin ? Hadi yap bi şov daha bakalım ?

K

Kadir.

Ziyaretçi
Gürkan başkanın bu konuyu açmasını şu şekilde yorumlasak cuk diye oturur "Raul jimenez ne yapıyor.."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...