Alper Tunga yol ayrımı ve MEP gercekleri. (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Alper Tunga
  • Başlangıç tarihi
Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Uzun lafın kısası seçim zamanı partilerdeb oy dilenip ikinci hesap açtırmaya çalışıp seçimden sonra derdimiz koltuk oy seçim değil diyen, insanlara yaranmaya çalışan çaresiz insanlarsınız mesut. Senin ikinci yüzünü bilen benim beni güldüremiyorsun kusura bakma. Daha fazla oyunculuk yapabilirsin şuan müsade ediyorum sana. Seçim zamanı belli edersin sen kendini

Ekli dosyalar

• IMG_0207.jpeg
    IMG_0207.jpeg
    62.9 KB · Görüntüleme: 1
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Uzun lafın kısası seçim zamanı partilerdeb oy dilenip ikinci hesap açtırmaya çalışıp seçimden sonra derdimiz koltuk oy seçim değil diyen, insanlara yaranmaya çalışan çaresiz insanlarsınız mesut. Senin ikinci yüzünü bilen benim beni güldüremiyorsun kusura bakma. Daha fazla oyunculuk yapabilirsin şuan müsade ediyorum sana. Seçim zamanı belli edersin sen kendini
Büş sen gidip sordun mu oy konuştuğumuz arkadaşa niye oy konuştuğumuzu🤣 senin gibi olsaydım eğer burda sebebini söylerdim de önemli olan haklı çıkmak değil benim için. Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Sen sana ss i atan arkadaşa sor sana açıklar öyle kalırsın sonra. Ayrıca bana iki yüzlü diyecek son adamsın bilen bilir benim kaç yüzüm olduğunu. Zaten hafiften mantık çalıştırsan çok az biraz bir şey yazmadan önce düşünsen ne bu durumlara düşerdin ne de ezbere yaftalar yapardın. İlginç bi charsın gerçekten. O oy muhabbetini sormayı unutma bana ss atarsın sonra:d

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bişey çıkmaz bu arkadaştan kaos denmez buna🤣 kimle samimiyeti olduysa bel altı vuran adam benimle ilgili tek bir şey yazamaz çünkü alnımız ak kimseye yanlışımız yok allaha şükür bi de utanmadan iki yüzlü falan demiş🤣 en ufak iki yüzlülüğümü falan yakalamış olsaydı ss manyağı yapardı her yeri vara yoka konuşuyor napsın garibim

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Bişey çıkmaz bu arkadaştan kaos denmez buna🤣 kimle samimiyeti olduysa bel altı vuran adam benimle ilgili tek bir şey yazamaz çünkü alnımız ak kimseye yanlışımız yok allaha şükür bi de utanmadan iki yüzlü falan demiş🤣 en ufak iki yüzlülüğümü falan yakalamış olsaydı ss manyağı yapardı her yeri vara yoka konuşuyor napsın garibim
Bırak bunları gel bizim tarafa bak ne güzel herşey yolunda

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Kimsenin iç işine karışmak haddime değil, sadece şunu belirtmek istiyorum ki bu oyunda birbirinize bu kadar sert konusacak kadar ne yaşamış olabilirsiniz ki, gerçekten bir göz gezdirdim ve üzüldüm, insan kırmak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Kimsenin iç işine karışmak haddime değil, sadece şunu belirtmek istiyorum ki bu oyunda birbirinize bu kadar sert konusacak kadar ne yaşamış olabilirsiniz ki, gerçekten bir göz gezdirdim ve üzüldüm, insan kırmak bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Gerçekten kırıldığını bilsem tek kelime etmem pişkinlik çok başka bi seviyede maalesef ardilla başkan