H
Kim kimi toplu yenmiş Onu bir açıklarmısın Fatih başkanım. burda bakıyorumda 7 tane parti seçime girdi toplu tek olup topluca kimi yendiniz onu merak ettimTek başına karşımıza çıkmaya cesareti olmayanları toplu da yeneriz demiş miydik?
Tebrikler AltınOk ailesinin her bir üyesi
#HerkesiçinAltınOk
Yav Ayhan ayhaannn nabiyosun sen burda karşim.noldu neden açıklama yapmak durumunda kalıyorsun ayhaannn.Kim kimi toplu yenmiş Onu bir açıklarmısın Fatih başkanım. burda bakıyorumda 7 tane parti seçime girdi toplu tek olup topluca kimi yendiniz onu merak ettim
seninle konuşmuyorum. Laf atılıyor tek başımıza toplucada yendik diye bende 7 parti seçime katıldı kimi topluca yendiniğini merak ettimYav Ayhan ayhaannn nabiyosun sen burda karşim.noldu neden açıklama yapmak durumunda kalıyorsun ayhaannn.
Seni görünce dayanamadım özlemişimseninle konuşmuyorum. Laf atılıyor tek başımıza toplucada yendik diye bende 7 parti seçime katıldı kimi topluca yendiniğini merak ettim
Hakkınızı yemeyeyim ayhan başkanım bu sefer sayınız daha azdıKim kimi toplu yenmiş Onu bir açıklarmısın Fatih başkanım. burda bakıyorumda 7 tane parti seçime girdi toplu tek olup topluca kimi yendiniz onu merak ettim 
Dur dur çaktırma mv kimi çıkaracaklar bakalım bakanlığa bakan olmayanı çıkaran insanlar yine yanlış strateji yaptıKim kimi toplu yenmiş Onu bir açıklarmısın Fatih başkanım. burda bakıyorumda 7 tane parti seçime girdi toplu tek olup topluca kimi yendiniz onu merak ettim
Bırak da onu da biz düşünelim be üstad...Dur dur çaktırma mv kimi çıkaracaklar bakalım bakanlığa bakan olmayanı çıkaran insanlar yine yanlış strateji yaptı
Önümüzdeki seçime az kala şimdiden korkmaya başladınız sanirimDur dur çaktırma mv kimi çıkaracaklar bakalım bakanlığa bakan olmayanı çıkaran insanlar yine yanlış strateji yaptı
Önümüzdeki seçime az kala şimdiden korkmaya başladınız sanirim
Biz de onu düşünüp duruyoruz. O kadar çok koltuk alıyoruz ki. Verecek insanımız yok. Fikir verir misin? @KURT 77Dur dur çaktırma mv kimi çıkaracaklar bakalım bakanlığa bakan olmayanı çıkaran insanlar yine yanlış strateji yaptı
4 Parti derken ? hangileri o benim niye haberim yokHakkınızı yemeyeyim ayhan başkanım bu sefer sayınız daha azdı
Ama siz çıldırmış olmalısınız. Bizim karşımıza 4 parti çıkarsanız yenilirsiniz. Lütfen birdahakine sayıyı yükseltiniz.
Haberin mi yok? Niye bu kadar saldınız ki siz bu işi?4 Parti derken ? hangileri o benim niye haberim yok
Fikir mi vereyim oldu . Partiyi devredin ben yoneteyim direkBiz de onu düşünüp duruyoruz. O kadar çok koltuk alıyoruz ki. Verecek insanımız yok. Fikir verir misin? @KURT 77