F
Fatih Tutuk
Ziyaretçi
Hayat uzun hesabı verirken şey derim: 20 OY KULLANDIRTMADIM.Alamazsan burdayım ama bak Hesap verirsin millete
Öğreniyoruz senden birşeyler
Hayat uzun hesabı verirken şey derim: 20 OY KULLANDIRTMADIM.Alamazsan burdayım ama bak Hesap verirsin millete
Rezil mi oldum? sanarsın arkadaş ben olarak seçime girdi de kazandı bana teşekkür et karşına aday çıktım da kazanmış sayıldınşu gülüşünü bi değiştir sonra konuşalım seni maalesef ciddiye alamıyorum.
Ya vezir olacaktın ya rezil olacaktın.
Karşımda rezil olmaktan başka seçeneğin kalmadı tabiki sende haklısın.
Formaliteden seçim havası tatmak istediniz ve bir mağlubiyet daha aldınız.Rezil mi oldum? sanarsın arkadaş ben olarak seçime girdi de kazandı bana teşekkür et karşına aday çıktım da kazanmış sayıldın
Salma işte zehirli oku bastırma bana eğitim bilirsin zenginliğimiFormaliteden seçim havası tatmak istediniz ve bir mağlubiyet daha aldınız.
Katılmasaydın işim daha kolay olurdu ama renk kattın teşekkür ederim Fatih.
Hadi şimdi vergini kas laf yetiştirme
Belki geçersiniz Yeniden Doğuşu.
Biz herkesin yüzünü 2 seçim öncesinden gördük fazla söze gerek yokFormaliteden seçim havası tatmak istediniz ve bir mağlubiyet daha aldınız.
Katılmasaydın işim daha kolay olurdu ama renk kattın teşekkür ederim Fatih.
Hadi şimdi vergini kas laf yetiştirme
Belki geçersiniz Yeniden Doğuşu.
Bas kardeşim basma diyen mi var alışıksın zaten eğitim paketleriyle birinciliklereSalma işte zehirli oku bastırma bana eğitim bilirsin zenginliğimi
Dedi partisi paketle birinci olan adamBas kardeşim basma diyen mi var alışıksın zaten eğitim paketleriyle birinciliklere
Oyun hayatım kadar oyunda geçmişin var ise aynı zamanda başladık demektir. Ne rüzgar yapion ozaman iki saattirKadir senin oyun hayatın kadar bu oyunda geçmişim bulunuyor muhalefet olmadan önce dengini bul abin konuşsun sen sus.
Bunu kendi fikrin ve düşüncenle yazıyorsan sana saygı duyuyorum Ömer abi.Biz herkesin yüzünü 2 seçim öncesinden gördük fazla söze gerek yok
Partinde 2 kişi almış onların sayesinde şuan parti sıralamasında 1.siniz güldürme beni hakkı olmayanlara mv veren yine sizBas kardeşim basma diyen mi var alışıksın zaten eğitim paketleriyle birinciliklere
Yıl sonu etkinliğine ağla paketle birinci olan Fatih bana değil partimiz birinci oldu diye itiraz et.Dedi partisi paketle birinci olan adam
Bu oyunu ben kendi hür irademle oynuyorum kimse bana bunu yaz şunu yaz diyemez bunu sende çok iyi bilirsinBunu kendi fikrin ve düşüncenle yazıyorsan sana saygı duyuyorum Ömer abi.
Ama bu oyunu kendi fikrin ve düşüncenle oynamadığını ben değil herkes biliyor.
Kim kimin ne olduğu çok iyi biliyor.
Benciler bi gün kazanır ertesi gününe yok olur gider bunu aklınızın bir köşesine yazın.
Adamcı olmayın.
Aklını kullan Ömer abi.Partinde 2 kişi almış onların sayesinde şuan parti sıralamasında 1.siniz güldürme beni hakkı olmayanlara mv veren yine siz
Kral ben senin yazdıklarını hiç ciddiye alamıyorum ya yazdiklarin bana hiç şevk vermiyor. Atıl.kurtttHarika ya ahahahaha hayir adamlar saçma saçma cevap veriyor bizimkiler de hala daha mantıkla açıklamaya çalışıyor kime ne anlatıyorsunuz beyler
Evet bunu çok iyi anladım tıpış tıpış giderken sessiz sedasız…Bu oyunu ben kendi hür irademle oynuyorum kimse bana bunu yaz şunu yaz diyemez bunu sende çok iyi bilirsin
Aklını kullan Ömer abi.
Gaza gelme ve yersiz saçma sapan algılar yaratma.
Herkes neyin ne olduğunu kimin ne istediğini çok iyi biliyor.
Evet arkana dönersen de arkaya dönmüş olursun Kadirciğim.Oyun hayatım kadar oyunda geçmişin var ise aynı zamanda başladık demektir. Ne rüzgar yapion ozaman iki saattir
Yav arkadaş sen harbiden şakasın beni güldürmeyi başardın aferin sana yazdıgi kelimeyi kendi de anlamayan başkanEvet arkana dönersen de arkaya dönmüş olursun Kadirciğim.
Bugünlük dersin bu kadar yarın tekrar gel.
Otur 0
Evet haksızlık gördüğüm yerde neden durayım hakkını verseydiniz yanlış yapmasaydiniz halen yanınızda olurduk ama haksızlık gördüğümüz yerde durmayiz abim peşini siz bırakın bizden mümkünse partimizdende uzak durunEvet bunu çok iyi anladım tıpış tıpış giderken sessiz sedasız…
Ait olduğun yerdesin ve kişilerlesin.Olamn gereken yerdesin.
Abine de selam söyle bana ulaşmaya çalışmasın artık.
Mümkünse daha uzak dursun.