Ivep yalnız değildir (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Ya Ayhan allah aşkına planların tuttu işte seçimde bakanlığınıda aldın Komutanınıda, yola çıktığın adamı da daha önceden yaptığın gibi yine bir anda bıraktın gittin istediğin oldu işte daha ne istiyorsun taktığın parti ismi mi yoksa yedirmemen mi çözemedim?

Kafirya

eos✨
Vatandaş
“Dsi” ve telafuz etmek istemediğim hakaretede izin verdin Ardanın nasıl birisi olduğunuda biliyoruz, adamı gazladınız sonra dediniz ki “ben halletttim şunu yaptım yapmadığımı nerden biliyorsun” senin nasıl hareket edip neler yaptığını gayet iyi biliyoruz normal şartlarda öyle duracak birisi değilsin ki ek olarak, “Ardayı partiden gönderelim, sürekli bununla mı uğraşacağız?” dediğinizde “Yapmayın, sorumluluk benim.” diyip ardayla konuşanda bendim adam sözünde de durdu üstüne size kazandırmış olduk ve hala gelmiş çok haklıymışsınız gibi savunma çıkmaya çalışıyorsunuz adama “KUKLA” ithamında bile bulundunuz. Kimsenin eli armut toplamıyor, oyunla gerçekliği bir türlü ayırt edemedin.

Temell

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
ben bişi carpıtmıyorum Parti Duyurularından Terbiyesiz diye bildirim geçen sizler oluyorsunuz Dcyi kapatıp insanlara algı yapanda sizler oluyorsunuz ben değil. Kimin ne çarpıttığı ortada
Bir parti başkanı hakkında diğer parti üyeleri arasında bu şekilde konuşmanız sizin ahlakınızı gösterir. Ayıp etmişler sana krall

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ya Ayhan allah aşkına planların tuttu işte seçimde bakanlığınıda aldın Komutanınıda, yola çıktığın adamı da daha önceden yaptığın gibi yine bir anda bıraktın gittin istediğin oldu işte daha ne istiyorsun taktığın parti ismi mi yoksa yedirmemen mi çözemedim?
Bence senin planların tuttu partiyi ele geçirmek gibi mesela ne de olsa hazır parti geldiler çalıştılar uykusuz kadılar gururlarını ayak altına aldılar bende kovdum gitti diyorsun belki içinden bu partide bir dönem olsun benim kadar üye çekmedin Ayhan abi kadar puan kasmadın hâlâ gelip konuşuyorsun oradan ne ala memleket ya

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
bence sizin yedirememeniz. Ben plan falan yapmadım Terbiyesiz diye ilan eden sizsiniz partiden atan sizsiniz Evet isimede takılırım. Çünkü İVEPin adını kirletiyorsunuz.

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Bence senin planların tuttu partiyi ele geçirmek gibi mesela ne de olsa hazır parti geldiler çalıştılar uykusuz kadılar gururlarını ayak altına aldılar bende kovdum gitti diyorsun belki içinden bu partide bir dönem olsun benim kadar üye çekmedin Ayhan abi kadar puan kasmadın hâlâ gelip konuşuyorsun oradan ne ala memleket ya
Benim planım mı? Agitcim gidip şey yapmaya ne dersin gittiğin her partide “haram etti” demeye devam edebilirsin, senide biliyoruz işine gelmediğinde engelleyip kaçışlarını.

Temell

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
bak güzel kardeşim konuyu bilmiyorsun her yerden çıkıyorsun oturup iyice okumanı tavsiye ederim :)
Okumama gerek yok sen görev almak için adamı hiç etmişsin benim anladığım şey bu olaydan budur her ne olursa olsun yönetim sorunlarını kendi arasında çözmeli başkanını küçük düşürecek bir hareket yapmamalı vefa çok önemli birşey

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Okumama gerek yok sen görev almak için adamı hiç etmişsin benim anladığım şey bu olaydan budur her ne olursa olsun yönetim sorunlarını kendi arasında çözmeli başkanını küçük düşürecek bir hareket yapmamalı vefa çok önemli birşey
Görev almak için mi? Göreve ihtiyacım olmadığını herkes iyi bilir tanımadan yorum yapman komik kaçıyor .d

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Benim planım mı? Agitcim gidip şey yapmaya ne dersin gittiğin her partide “haram etti” demeye devam edebilirsin, senide biliyoruz işine gelmediğinde engelleyip kaçışlarını.
İşime gelmediğinde değil canım sıkıldığında yapıyorum öyle delilikler he işime geldiği gibi takılsaydım senin o meclis başkanlığını ben alıyodum anladınmı 🤫😉

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
İvepin adını sen kirlettin Ayhan, hırsın ve bencillik duygundan ayrıca herkesi düşman bellemen kirletti.
Ne hırsım varmış bu oyunda en zirveyi gördüm zaten. Düşmanlığı siz başlattınız Hodri meydanlar yok terbiyesiz demeler Yok partiden atmalar çokmu temizsiniz aynen :D Burdan bakınca çok belli oluyor Kimin ne kadar emek verdiği. O zaman Hodri meydan :D

Kafirya

eos✨
Vatandaş
İşime gelmediğinde değil canım sıkıldığında yapıyorum öyle delilikler he işime geldiği gibi takılsaydım senin o meclis başkanlığını ben alıyodum anladınmı 🤫😉
ay canım nede üzüldüm meclis başkanlığı senin olsun deseydin verirdim makam mevkide ne zaman gözüm oldu benim siz ne dediyseniz ben oraya gittim :)

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Kendinden yaşça büyük insana hakaret etmek ne kadar etiktir Allah aşkına ortalıkta ekonomi bakaniyim diye naralar atıyorsun 2 gram utanman varsa istifa edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...