Zafer İttifakı Bildirisi (12 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İttifaka dahil olma şartları:

1- parti kurmak
2- parti kurmak
2- parti kurmak
Merhaba ben zafer ittifaki çok güçlüyüz.Tum makamları alıyoruz. Çünki 10 partiyiz. Makalari aldıktan sonra birbirimize sonsuz tebrikler ediyoruz. He bu arada bize katılmalisin. Şartlarimiz sadece parti kurman. Sizinle işimiz bitince irtibatımizi koparir, ittifaktan ayırırız. İyi oyunlar . Zafer10partiinananindir.

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Merhaba ben zafer ittifaki çok güçlüyüz.Tum makamları alıyoruz. Çünki 10 partiyiz. Makalari aldıktan sonra birbirimize sonsuz tebrikler ediyoruz. He bu arada bize katılmalisin. Şartlarimiz sadece parti kurman. Sizinle işimiz bitince irtibatımizi koparir, ittifaktan ayırırız. İyi oyunlar . Zafer10partiinananindir.
merhabalar biz umut ittifakıyız altın ok olarak öncelikle ilk adımdan artanları aldık şimdi kim boştaysa veya zafer ittifakında değilse onlara yazıyoruz çünkü abilerim bedava 10000 vip dağıtıyor başkan olmaları halinde başka türlü elimizden birşey gelmiyor :D

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
merhabalar biz umut ittifakıyız altın ok olarak öncelikle ilk adımdan artanları aldık şimdi kim boştaysa veya zafer ittifakında değilse onlara yazıyoruz çünkü abilerim bedava 10000 vip dağıtıyor başkan olmaları halinde başka türlü elimizden birşey gelmiyor :D
Efe bir dur kdkcmsmcmdmcmdmcmdmc

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Magarsus karşim nerden öğrendin sen böyle konuşmaları. Aferin sana birşeyler öğretiyorum bak. Bana teşekküru bir borç bil🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...