B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Hadi discorda letooooo buralarda prim yok size düştü maskeniz gören gördü duyan duydu kendi aranızda gazlayın birbirinizi hadi bitanesi dolanma buralarda
Bizden adamlık dersi alacaksınız.Daha yeni bu işlerde öğerecek abisi
Kardeşim adamlık dersle öğretilecek bir şey değil karakterle duruşla alakalı bir şey. Yanlışsa da doğruysa da eğilip bükülmeden içten pazarlığa düşmeden verdiğin sözü yemeden olduğun yerde bile dursan yeter. Boşa zaman harcama şunlara gelirlerse kov gönder nimetten saymasınlar kendilerini :dBizden adamlık dersi alacaksınız.
Doğru söylüyorsunKardeşim adamlık dersle öğretilecek bir şey değil karakterle duruşla alakalı bir şey. Yanlışsa da doğruysa da eğilip bükülmeden içten pazarlığa düşmeden verdiğin sözü yemeden olduğun yerde bile dursan yeter. Boşa zaman harcama şunlara gelirlerse kov gönder nimetten saymasınlar kendilerini :d
Senden izin alacak değilim istediğim yerde dolanırım kendini buranınHadi discorda letooooo buralarda prim yok size düştü maskeniz gören gördü duyan duydu kendi aranızda gazlayın birbirinizi hadi bitanesi dolanma burarda
Ya ne diyon canısı patron ne alaka kafa şişirme yeter dolan şuralardaSenden izin alacak değilim istediğim yerde dolanırım kendini buranın
Patronu sandın herhalde
Ne oldu hemen geri vites yaptınYa ne diyon canısı patron ne alaka kafa şişirme yeter dolan şuralarda
Hahahahahahahaha cevap mı verirsin sabaha mı bırakırsın sabaha bırakıyorumNe oldu hemen geri vites yaptın
Buralarda dolanma dedin yaHahahahahahahaha cevap mı verirsin sabaha mı bırakırsın sabaha bırakıyorum
Ya leto hadi abisi bak salıncak şu tarafta sessizce oyna rahatsız etme abileri hadi kovarım yoksa seni bak ağlıyosun sonraBuralarda dolanma dedin ya
Ne çabuk unuttun ya sen onu
Hafızana hayranım
Mesut millete çocuk gibi davranmaktan daha iyi yaptığın bir şey var mı?Ya leto hadi abisi bak salıncak şu tarafta sessizce oyna rahatsız etme abileri hadi kovarım yoksa seni bak ağlıyosun sonra
Mesut kralım kime nasıl yaklaşacağini bilir, eğer çocuk gibi yaklaşıyorza karşısında ki çocuktur.Mesut millete çocuk gibi davranmaktan daha iyi yaptığın bir şey var mı?
Mesut kralın ha? Senin kralın mı vardı kadir başkan?Mesut kralım kime nasıl yaklaşacağini bilir, eğer çocuk gibi yaklaşıyorza karşısında ki çocuktur.
Bak şuan yazdığımi yine anlamadın ve seviyeni belli ettinMesut kralın ha? Senin kralın mı vardı kadir başkan?
Aynen. Hiç anlar mıyım? Ben kimim ki anlayayım değil mi? Bayılıyorsunuz insanları küçümsemeyeBak şuan yazdığımi yine anlamadın ve seviyeni belli ettin
Darılma tamam, koş abilerinin yanına teselli etsinler seniAynen. Hiç anlar mıyım? Ben kimim ki anlayayım değil mi? Bayılıyorsunuz insanları küçümsemeye
Ben darılmam merak etme sövsen de yerin dibine gömsen de darılmam siz değilim devam!Darılma tamam, koş abilerinin yanına teselli etsinler seni
Küfür işleri, sövme sayma işleri bize yakışmaz dostum, rahat ol o kadar da değil. Sakin ol tribe sokma kendiniBen darılmam merak etme sövsen de yerin dibine gömsen de darılmam siz değilim devam!