Aynen dert etme sen bunları boşver40 oy çok büyük fatih öyle deme
Aynen dert etme sen bunları boşver40 oy çok büyük fatih öyle deme
aynen senin gibi değilim en azından ocak ayından beri tek başına seçime giremeyip birilerinin arkasına saklanmıyorum Ölü halimiz 45 oy cıkartığı zamanlarda oldu yeri geldi 75 cıkardık bu kadar övünmedik. gecenizle gündüzünüzle çalışmaya devam edin 65-70 olunca aynı klasmanda oluruz. he birde seçime gireceğin zaman karşıma gel.Aynen dert etme sen bunları boşver
Ah ayhancım ahhh senin seçim zamanını sana hatırlatırım çok uzak değil sende daha çok övünmüştük ne çabuk unutuyorsun geçmişini ama boşaymışşş senin seçimin uğraşan herkese yazıkk senin klasmanına düşmekte istemem iyi böyleaynen senin gibi değilim en azından ocak ayından beri tek başına seçime giremeyip birilerinin arkasına saklanmıyorum Ölü halimiz 45 oy cıkartığı zamanlarda oldu yeri geldi 75 cıkardık bu kadar övünmedik. gecenizle gündüzünüzle çalışmaya devam edin 65-70 olunca aynı klasmanda oluruz. he birde seçime gireceğin zaman karşıma gel.
aynen senin gibi değilim en azından ocak ayından beri tek başına seçime giremeyip birilerinin arkasına saklanmıyorum Ölü halimiz 45 oy cıkartığı zamanlarda oldu yeri geldi 75 cıkardık bu kadar övünmedik. gecenizle gündüzünüzle çalışmaya devam edin 65-70 olunca aynı klasmanda oluruz. he birde seçime gireceğin zaman karşıma gel.
Sen onun seviyesine çıkamadın ki düşeceksin.Ah ayhancım ahhh senin seçim zamanını sana hatırlatırım çok uzak değil sende daha çok övünmüştük ne çabuk unutuyorsun geçmişini ama boşaymışşş senin seçimin uğraşan herkese yazıkk senin klasmanına düşmekte istemem iyi böyle
Ha hiç değilse ben yaptım demiyorum BİZ YAPTIK diyorumAh ayhancım ahhh senin seçim zamanını sana hatırlatırım çok uzak değil sende daha çok övünmüştük ne çabuk unutuyorsun geçmişini ama boşaymışşş senin seçimin uğraşan herkese yazıkk senin klasmanına düşmekte istemem iyi böyle
Abilerin konuşurken araya girme, git dersini çalışArkadaş midilli'ye binemedi bugün sinirli biraz.
Takmayın siz onu
Aha geldi aynı klasmanda olanSen onun seviyesine çıkamadın ki düşeceksin.
Ben yaptım demem hiç bir zaman Ve ayrıca hatırlatmak isterim. hala benim sloganımla nutuklar atmaya devam ediyorsun bu kadarsın işteHa hiç değilse ben yaptım demiyorum BİZ YAPTIK diyorum
Sayın cumhurbaşkanı Anamur’da borular patlamış DSİ Yatıyor orada orayla ilgilenin lütfen Kıbrıs halkı susuz kalmasın. Yavru vatanımız sonuçta.Aha geldi aynı klasmanda olan
Ben ne diyorum bu nediyorAh ayhancım ahhh senin seçim zamanını sana hatırlatırım çok uzak değil sende daha çok övünmüştük ne çabuk unutuyorsun geçmişini ama boşaymışşş senin seçimin uğraşan herkese yazıkk senin klasmanına düşmekte istemem iyi böyle
Yok sen dert etme bunları gereken yapılır önüne bakSayın cumhurbaşkanı Anamur’da borular patlamış DSİ Yatıyor orada orayla ilgilenin lütfen Kıbrıs halkı susuz kalmasın. Yavru vatanımız sonuçta.
Söz konusu Anamur’sa şahsi meselemdir.Yok sen dert etme bunları gereken yapılır önüne bak
3 kere okursan anlayabilirsinBen ne diyorum bu nediyor
Tabii seni tanımasam buna inanırdımBen yaptım demem hiç bir zaman Ve ayrıca hatırlatmak isterim. hala benim sloganımla nutuklar atmaya devam ediyorsun bu kadarsın işte
Sen yapamazsın zaten AhmetcanHa hiç değilse ben yaptım demiyorum BİZ YAPTIK diyorum
Komik şey senii kadircanSen yapamazsın zaten Ahmetcan
KEKDJSLSKSKZKSKSSen yapamazsın zaten Ahmetcan
yani seçilmiş bir oyun başkanı hakaret ediyor çok yazık kendi partisinden 35 oy almış gerisini ittifakından almış biraz saygın olsun insanlara hakaret etme ne anlama geldiğini sen iyi biliyorsun yazık3 kere okursan anlayabilirsin
Sen yapamazsın zaten Ahmetcan