makamdaş sayılıyrsınız semih yasinlesen kimsin hele bi sus abilerin konuşuyor girmek istediğin konuya da girebilirsin
makamdaş sayılıyrsınız semih yasinlesen kimsin hele bi sus abilerin konuşuyor girmek istediğin konuya da girebilirsin
boş konuşma işte gösteremiyorsan bu kadar boş olduğunu belli etmefkjlsdjklgjdslkhjkldfhklf çıkar göster diyor saydınmı 800 balığı say bakim
valla yasinin daha önce hiç oyunun 1. partisinde genel başkan olduğunu hatırlamıyorummakamdaş sayılıyrsınız semih yasinle
benim de mi sslerim var ne bu rahatlık karsıma genelde sesi titreyenleri çıkarırdınızsen kimsin hele bi sus abilerin konuşuyor girmek istediğin konuya da girebilirsin
Kebap ısmarla da geleyimfarkedermi kadir sence bana adresimiz belli
sen kimsin de senin karşına titreyerek çıkalım kardeşbenim de mi sslerim var ne bu rahatlık karsıma genelde sesi titreyenleri çıkarırdınız
gel sadom sana kapı full açık özleştik denli geldi bak adanaya sakaryadan kalkıpKebap ısmarla da geleyim
Geleceğiz de ne zamangel sadom sana kapı full açık özleştik denli geldi bak adanaya sakaryadan kalkıp
çekiliş mi yapıyoruz hele bakim@Semihh yav gel suraya çekiliş yapiyoz sen burda fingirdeşiyon
1 gün önce alo demen yeter yavrumGeleceğiz de ne zaman
Şu işleri halledelim bakacağız inşallah
bana olan korkundan yanına harcamalık güclü geleceği çekmiştin şimdi kimden korkuyosun da aldın yine memolüsen kimsin de senin karşına titreyerek çıkalım kardeş
benim de icime böyle dogdu sen diyince bi kupon patlattım
MAMDLANDALDMŞSMDŞSKDSLDMSLDKSLDMSDN İtalya feci patladı
Ne demistimMAMDLANDALDMŞSMDŞSKDSLDMSLDKSLDMSDN İtalya feci patladı
Aga ben sana kupon yapma dedim
kim dedi bana şu saçma maça 2.5 üst oyna diye ya fatih ocağıma incir ağacı diktin smösösdmmsndNe demistim
Bende size bu konularda kralima guvenmeyin dedimkim dedi bana şu saçma maça 2.5 üst oyna diye ya fatih ocağıma incir ağacı diktin smösösdmmsnd