Ýüreği yetenlerden merhaba. (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Eveet.merhaba
Annesi vefat eden birinin oyunda ne isi var diyenlere bazı insanlar bazen yasadiklarini insanlar icinde kalarak atarlar. Acisini dindirebilmek icin etrafında insan olmasini isterler. Bende bunlardan biriyim .o yuzden fikri olan herkese diyorum ki SİZE NE BAKIN İSİNİZE.
Simdi burada oyuna başladığımdan beri hiçbir şeye yüreğimin yetmediği görülmemiştir cevap vermedi isem muhatap görmediğimden yada canim istemedigimdendir.Cogu zaman söylediklerimizin bir kulağımdan girer diğerinden cikar umrumda bile degil cünkü oyun oynuyorum.
Cok sevgili etik oyun düsmanim @Fatih TUTUK'un bir konuda etek muhabbeti var idi ya oyun disi sosyal mecralarda benim bulunmadigim yerlerde yüzûme soylemediğiniz her kelime icin diyorum ki ben BİLGEM GÖKTÜRK olarak o eteği bile haketmiyorsunuz.Cünkü bir KADIN dan bile daha korkak dedikoducusunuz. Benim Yüreğimi bile kendi aranızda koňusmussunuz bana diyememissiniz. Evet ben ETEK giyiyorum ama. Benim ne yüreğimi sorgulayabilirsiniz nede ANNEM hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz şimdi bunu soyleyen kisiler yüreğiniz yetiyor ise buyrun yoruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...