Ýüreği yetenlerden merhaba. (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
Açık ve net olan bir şey var. Bahsettiğiniz kişinin profilinde "Yenilikçi Demokrasi" yazıyorsa konunun senle alakası yok ayaklarını bırakacaksınız. Aybarsla aranızda olanlarla benim alakam yok evet ama algı yapmanızada izin vermem, bir sorununuz olduysa burda açık açık belirtin tartışalım ama zamanında yaptığınız gibi boş algılara gerek yok 😀
Büşra hanım konunun hiçbir kısmında partinizin adını göremedim siz yazana kadar.
Kusura bakmayın ama burada algıyı siz yapıyorsunuz.

emrah Alparslan

KİLİS 1.Cİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
Bende 38 yasindayim baskanım evet zaman geciriyoruz evet bazen sacmaliyoruz burda degilken bile yapilan konusmalarda bazen insanlar kendilerini reel de saniyorlar. Ama bunun partinizle bir alakasi yok.
O zaman Gülcan baştan kalp kırmaya da gerek yok değil mi şimdi kapatalım konuyu herkes çekilsin köşesine

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Bende burada bir karalama kampanyası hissettim şimdi.

Bizde hergun birşeyler yaşıyoruz, bizde birşeyler duyuyoruz. Ama gelip foruma konu acmiyoruz, bu olmadı şimdi. . Kimse falan filan yapmasin.dedikoduyu hepinizde yapiyorsunuz
Burada iki kişiden bahsediliyor kadirciğim biri aybars diğeri de kendini çok iyi biliyor. Karalama kampanyası falan yok

emrah Alparslan

KİLİS 1.Cİ BÖLGE MİLLETVEKİLİ
Vatandaş
Bende 38 yasindayim baskanım evet zaman geciriyoruz evet bazen sacmaliyoruz burda degilken bile yapilan konusmalarda bazen insanlar kendilerini reel de saniyorlar. Ama bunun partinizle bir alakasi yok.
O zaman başka kalp kırmaya da gerek yok değil mi kapansın konu herkes köşesine çekilsin bence prangalı ben sana test yollayacağım merak etme kardeşim, 🤣

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Açık ve net olan bir şey var. Bahsettiğiniz kişinin profilinde "Yenilikçi Demokrasi" yazıyorsa konunun senle alakası yok ayaklarını bırakacaksınız. Aybarsla aranızda olanlarla benim alakam yok evet ama algı yapmanızada izin vermem, bir sorununuz olduysa burda açık açık belirtin tartışalım ama zamanında yaptığınız gibi boş algılara gerek yok 😀
Ya iyiki partiyi geri actin ne oldu canınmı sıkıldı kendine atraksiyonmu ariyorsun secim zamani geliyor yine kacacakmisin islerim yogun diye Busra ben seni coook uzun zamandir duymuyorum görmüyorum. Kaldiki sen yinede dosttun bana ilk sen ararsin dedim ama sen kayıga binme konusunda yine yapmissin yapicani . Lutfen ayak yemez oldu vardir mahalle agzini birak var git partinle ilgilen. Haydi iyi geceler.

A

A Y Ş E G Ü L

Ziyaretçi
Bende burada bir karalama kampanyası hissettim şimdi.

Bizde hergun birşeyler yaşıyoruz, bizde birşeyler duyuyoruz. Ama gelip foruma konu acmiyoruz, bu olmadı şimdi. . Kimse falan filan yapmasin.dedikoduyu hepinizde yapiyorsunuz
Evet dedikodu yapılabilir ölçüsündeyse tabii ama burda olay farklı annesi vefat etmiş bir kadının arkasından konuşmak sadece dedikoduya mı girer?

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Zamanı gelince öğrenirsin kardeşim hadi hayırlı geceler Allah rahatlık versin size
Senin gibilerini çok gördüm Emrah. Bunlardan bir tanesi de aybarstı en son bizimle ittifak kovalama peşindeydi Türk Gücü varken. Sonra tekmeyi koydum bak şimdi nerede ne olduğu belli değil. Zamanı gelince sana da tekmeyi basarız.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Evet dedikodu yapılabilir ölçüsündeyse tabii ama burda olay farklı annesi vefat etmiş bir kadının arkasından konuşmak sadece dedikoduya mı girer?
Ya bak bu konuya çok girmek.istemiyirum ama merhumun arkasından mi dedikodu yapilmis, şuan olayi bu boyuta cekiyorsunuz. Yaziktir yapmayin, dedikodu yapıldı diyorsunuz ama bu bilgem hanim hakkinda soylenmis bir cumle eğer var ise. Merhuma soylenmis gibi.lanse ediliyor suan

Son düzenleme:
B

busr

Ziyaretçi
Ya iyiki partiyi geri actin ne oldu canınmı sıkıldı kendine atraksiyonmu ariyorsun secim zamani geliyor yine kacacakmisin islerim yogun diye Busra ben seni coook uzun zamandir duymuyorum görmüyorum. Kaldiki sen yinede dosttun bana ilk sen ararsin dedim ama sen kayıga binme konusunda yine yapmissin yapicani . Lutfen ayak yemez oldu vardir mahalle agzini birak var git partinle ilgilen. Haydi iyi geceler.
Tartışmaya çok meraklı değilim, senin dostluğunada düşmanlığınada meraklı değilim. Seninle dostluğumuzun nasıl bittiğini cümle alem biliyor o ayrı bi mesele zaten. Başta gelip insan gibi sordum mesele nedir ss leri var mı gerekeni kendim yapayım diye. Konu karalama kampanyası olmasa gelip benle insan gibi tartışırdın zaten ama sonuç şaşırtmadı. Sanada iyi geceler canım.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Ya bak bu konuya çok girmek.istemiyirum ama merhumun arkasından mi dedikodu yapilmis, şuan olayi bu boyuta cekiyorsunuz. Yaziktir yapmayin, dedikodu yapıldı diyorsunuz ama bu bilgem.hanim.hakkinda soylenmis bir cumle eğer var ise. Merhuma soylenmis gibi.lanse ediliyor suan
Aynen cok dogru tesbit ben kendimi dedim millet yine ne anladi kadir baskanim valla yoruldum ya gercekten ne dedim.ne anladilar okumayimi bilmiyorlar dinlemekmi istemiyorlar tesekkur ederim baskanim . Valla ben cekiliyorum

YUNUS EMRE KORKUT

GÖK TENGRİ BİZ MENEN ⚡BATUGA HAN ⚡
43. Dönem Oyun Başkanı
Aynen cok dogru tesbit ben kendimi dedim millet yine ne anladi kadir baskanim valla yoruldum ya gercekten ne dedim.ne anladilar okumayimi bilmiyorlar dinlemekmi istemiyorlar tesekkur ederim baskanim . Valla ben cekiliyorum
Başkanım herkesin işine gelini anlar sen burda ne kadar çabalasanda yine aynı şekilde devam eder tekrardan başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ins bütün dualarım sizinle sizi iyi ben anlarım çok yakın zamanda canından kanindan sevdiği birini kaybetmeyi 🥹🥹

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
@bilgem göktürk olayın hassaslığından baş sağlığı bile dilememiştim, yanliş birşeyden çekindiğim için başınız sağolsun.
Bu hayatta yaşamaktan korktuğum 2 olaydan 1'ini yaşadınız. Allah sabır versin.

Ancak kurulan cümle kurulduysa bile altında kötü niyet aramaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Çünkü olay sizin içinde benim içimde herkes için de çok hassas bir durum.
Bir anlık edilen laftan ötesi değildir tahminimce çokta üzerinde durmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...