Noldu kadircimm noldu beni özledin herhaldeTüm bu olaylar olurken , Ahmet Erol neredeee. Gelsin buraya, oyun başkanlığında da piyasada yok. Ahmeeeettttt
Noldu kadircimm noldu beni özledin herhaldeTüm bu olaylar olurken , Ahmet Erol neredeee. Gelsin buraya, oyun başkanlığında da piyasada yok. Ahmeeeettttt
İftira nerde? Dediklerimin arkasındayım oy çıkarmaya çalışıyoruz bi tane adam yok ortada doğru düzgün bunları söyleyerek ne elde ettin şimdi ? Ve evet parti kurup yöneteceğim sen hiç merak etme kardeşPartiye kimi çekmek için karaktersizlik yapmışım bacım nasıl iftira atacağını şaşırdın anlat öğrenelim. *35 üyemiz var ama bunlar ne işe yarıyor diyen sensin, partiye almasaydın o zaman diyen yine sensin. Şimdi ise bu tavırla parti kurup yönetecek misin?
Sağol gel beraber olsunafiedd metooo
Geçenlerde partiden ayrıldığımı ve senin iknanla geri döndüğümü ne ara unuttun ?Partiden çıktığın gibi soluğu forumda almışsın kim ne ara sordu?
Beni de alın yanınıza djdjdjSağol gel beraber olsun
teşekkür ederim düşünmen yeterSağol gel beraber olsun
Sen fighttasın şimdi bölmiyimBeni de alın yanınıza djdjdj
Senaryo birikmiş içinde bırak dökülsünBu tartışmanın uzamasının iki taraf içinde bir artısı yok, yollar tercih edilmiş aradaki saygıyı yitirmeden iyi dilekler dilenmeli.
Alla alla senin de beni ikna çabaların vardı ne ara unuttun, işine geleni söyleyemeye devam et.Geçenlerde partiden ayrıldığımı ve senin iknanla geri döndüğümü ne ara unuttun ?
"Parti Başkanı oluyorum sende benimle geliyosun" diye benmi dedim?
Yoo böleceksin tabiki keyif almıyorum şuan benSen fighttasın şimdi bölmiyim
Araya girme rüya onlar kardeşler küser barışırlarBu tartışmanın uzamasının iki taraf içinde bir artısı yok, yollar tercih edilmiş aradaki saygıyı yitirmeden iyi dilekler dilenmeli.
Evet bi zamanlar dost bildik ayrı gayrımız olmasın dedik ikna ettik ? Bu neyin duyar kasması şimdi bence bi son ver artık kendini küçük düşürüyorsun mert..Alla alla senin de beni ikna çabaların vardı ne ara unuttun, işine geleni söyleyemeye devam et.
istediği kaosu oluşturdu ilgiyi çekti üzerine tamam.Bu tartışmanın uzamasının iki taraf içinde bir artısı yok, yollar tercih edilmiş aradaki saygıyı yitirmeden iyi dilekler dilenmeli.
Senaryo birikmiş içinde bırak dökülsün
ikiniz içinde diyorum, iyi kötü hak hukuk birikti konuşulanlar sizde kalmalı helalleşip araya buz dağı sokmadan yola devam edin kırgınlıklara gerek yok.Alla alla senin de beni ikna çabaların vardı ne ara unuttun, işine geleni söyleyemeye devam et.
Ne kardeş ne dostmuşuz değerini bilemedim meto affetAraya girme rüya onlar kardeşler küser barışırlar
Ben alıyorum o yüzdenYoo böleceksin tabiki keyif almıyorum şuan ben
Aynen hepsini ben yaptımistediği kaosu oluşturdu ilgiyi çekti üzerine tamam.
Belki bende aynı şeyi düşünüyordum, ama burada senin gibi dile getirmedim.Evet bi zamanlar dost bildik ayrı gayrımız olmasın dedik ikna ettik ? Bu neyin duyar kasması şimdi bence bi son ver artık kendini küçük düşürüyorsun mert..
Ben zaten öyle yapıyordum rüyam fakat görüyorum ki içinde birikmiş birikmiş dökülmüş yapacak bir şey yok.ikiniz içinde diyorum, iyi kötü hak hukuk birikti konuşulanlar sizde kalmalı helalleşip araya buz dağı sokmadan yola devam edin kırgınlıklara gerek yok.