Yolunuz açık olsun Adp (5 Kişi İçeride)

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Partiye kimi çekmek için karaktersizlik yapmışım bacım nasıl iftira atacağını şaşırdın anlat öğrenelim. *35 üyemiz var ama bunlar ne işe yarıyor diyen sensin, partiye almasaydın o zaman diyen yine sensin. Şimdi ise bu tavırla parti kurup yönetecek misin?
İftira nerde? Dediklerimin arkasındayım oy çıkarmaya çalışıyoruz bi tane adam yok ortada doğru düzgün bunları söyleyerek ne elde ettin şimdi ? Ve evet parti kurup yöneteceğim sen hiç merak etme kardeş

A L İ N

Yasaklı Üye
Vatandaş
Partiden çıktığın gibi soluğu forumda almışsın kim ne ara sordu?
Geçenlerde partiden ayrıldığımı ve senin iknanla geri döndüğümü ne ara unuttun ?

"Parti Başkanı oluyorum sende benimle geliyosun" diye benmi dedim?

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Geçenlerde partiden ayrıldığımı ve senin iknanla geri döndüğümü ne ara unuttun ?

"Parti Başkanı oluyorum sende benimle geliyosun" diye benmi dedim?
Alla alla 🙂 senin de beni ikna çabaların vardı ne ara unuttun, işine geleni söyleyemeye devam et.

A L İ N

Yasaklı Üye
Vatandaş
Alla alla 🙂 senin de beni ikna çabaların vardı ne ara unuttun, işine geleni söyleyemeye devam et.
Evet bi zamanlar dost bildik ayrı gayrımız olmasın dedik ikna ettik ? Bu neyin duyar kasması şimdi bence bi son ver artık kendini küçük düşürüyorsun mert..

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Evet bi zamanlar dost bildik ayrı gayrımız olmasın dedik ikna ettik ? Bu neyin duyar kasması şimdi bence bi son ver artık kendini küçük düşürüyorsun mert..
Belki bende aynı şeyi düşünüyordum, ama burada senin gibi dile getirmedim.

A L İ N

Yasaklı Üye
Vatandaş
ikiniz içinde diyorum, iyi kötü hak hukuk birikti konuşulanlar sizde kalmalı helalleşip araya buz dağı sokmadan yola devam edin kırgınlıklara gerek yok.
Ben zaten öyle yapıyordum rüyam fakat görüyorum ki içinde birikmiş birikmiş dökülmüş yapacak bir şey yok.