S
Sera
Ziyaretçi
Ay sorma bana yeni dedi sjskskks Benim onun oyun günü kadar bu oyunda kavga sayım vardır shsııseÇay ağzımdan fışkırdı @Sera
Ay sorma bana yeni dedi sjskskks Benim onun oyun günü kadar bu oyunda kavga sayım vardır shsııseÇay ağzımdan fışkırdı @Sera
Seninle yaşıt sayılırız sen bu olgunluğunun erdemini göster geri dur herkesin duruşu kendine kimin omurgalı kimin omurgasız olduğunu bilenSustum abi zaten ama omurga resmi atanlar duruşu görecekler
Onu da yapamıyorsun artık konuları rahat bırak kskskYanlış mesaj : Sera kaos nasıl yaratılır
oy nasıl kullanılır kjlasdkjlasdfgsdKıza bak oyuna dün gelmiş. Bana yeni muamelesi yapıyor sjkssk
İşte bunu demeyecektin, şimdi seni parcalasinda görKıza bak oyuna dün gelmiş. Bana yeni muamelesi yapıyor sjkssk
Semih birden sesin çok çıkmaya başladı neden acabagörüyoruz duruşunu zaten omurga sana çok lazım olacak
Biz hep böyleydik sana karşı saygıda kusur etmediğimiz için bilmezsin senSemih birden sesin çok çıkmaya başladı neden acaba
Bunu hiç demeyecektinAy sorma bana yeni dedi sjskskks Benim onun oyun günü kadar bu oyunda kavga sayım vardır shsııse
Ablasi geldi çünküSemih birden sesin çok çıkmaya başladı neden acaba
Aman tanrım..İşte bunu demeyecektin, şimdi seni parcalasinda gör
Ne oyu karşim anarşisden yanayız shjsısoy nasıl kullanılır kjlasdkjlasdfgsd
tamam abi sustum @BaşkanOnline - Sistem sayın yöneticim konunun üreticisi olarak rica etsem konuyu kapatırmısınız.Seninle yaşıt sayılırız sen bu olgunluğunun erdemini göster geri dur herkesin duruşu kendine kimin omurgalı kimin omurgasız olduğunu bilen
Yeni gelmişsin buralara prim mi kascan üstümden? SjkskskksksOnu da yapamıyorsun artık konuları rahat bırak ksksk
O ne yeniliyor muYeni gelmişsin buralara prim mi kascan üstümden? Sjkskskksks
AsjsjksksO ne yeniliyor mu
onu şöyle düzelt kadirMerhaba ben Göktürk partisi, bize katılırsan sınırsız makam, yönetimde yer. Birde ittifakimiz var ama herşeyi biz yapıyoruz çok çalışıyorum, onlarida sırtımda tasiyorum, çok güçlü bir partiyiz. Bize katılmak işin, şartlarımız oyuncu olman yeter. Ama partiden çıkamazsın çıktığın anda arşivden SS ler çıkartırız, forumda rezil ederiz, yönetime ihbar edip banlatiriz. Haydi Göktürk ile el ele.