Her veda ASİL bir başlangıçtır 😄 (13 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Merhaba ben Göktürk partisi, bize katılırsan sınırsız makam, yönetimde yer. Birde ittifakimiz var ama herşeyi biz yapıyoruz çok çalışıyorum, onlarida sırtımda tasiyorum, çok güçlü bir partiyiz. Bize katılmak icin şartlarımız oyuncu olman yeter. Ama partiden çıkamazsın çıktığın anda arşivden SS ler çıkartırız, forumda rezil ederiz, yönetime ihbar edip banlatiriz. Haydi Göktürk ile el ele.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Merhaba ben Göktürk partisi, bize katılırsan sınırsız makam, yönetimde yer. Birde ittifakimiz var ama herşeyi biz yapıyoruz çok çalışıyorum, onlarida sırtımda tasiyorum, çok güçlü bir partiyiz. Bize katılmak işin, şartlarımız oyuncu olman yeter. Ama partiden çıkamazsın çıktığın anda arşivden SS ler çıkartırız, forumda rezil ederiz, yönetime ihbar edip banlatiriz. Haydi Göktürk ile el ele.
onu şöyle düzelt kadir

Merhaba ben Göktürk partisi, bize katılırsan sınırsız makam, yönetimde yer. Birde ittifakimiz var ama herşeyi birlikte yapıyoruz çok çalışıyoruz, çok güçlü bir partiyiz. Bize katılmak işin, şartlarımız oyuncu olman yeter. Tabii partiden çıkabilirsin çıktığın anda senden helallik alıp başarılar dileriz, ancak forumda adımızı karalayacaksan altında kalmayız. Haydi Göktürk ile el ele.

S

Sera

Ziyaretçi
Gece denizlere sis çöktüğünde
Ölüler fısıldar ismini sessizceee
Saklanır hainler alçaklar gölgem bile görününcee

Ne mutlu bizlere
Kaptan Sera yürür önümüzdeeee

S

Silinen üye 19128

Ziyaretçi
Üffff valla hic cekemicem sizi nedir derdiniz bilmiyorum da valla bakin isinize caniniz ne.istiyorsa onu yapin. Geldi geldi murat ses bombos hemde.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Neyse bana duruştan bahsedenler "burası benim şahsi davamdır" diyip düne kadar laf ettiği yok burayı nasıl bıçaklayıp gittiler nasıl insanlar, çıkarcılar dediği kişilerle beraber. Benim için konu bitmiştir