S
S E M İ H
Ziyaretçi
Ahahahshsjsjahsja boş hesapsın 500 taşa yapmayacağın iş yoktur30 taş değil ama ayıp oluyor sen geleceksen 15 taş daha veririz semihcim bedavaya gitmekten iyidir
Ahahahshsjsjahsja boş hesapsın 500 taşa yapmayacağın iş yoktur30 taş değil ama ayıp oluyor sen geleceksen 15 taş daha veririz semihcim bedavaya gitmekten iyidir
Teşekkürler abi eline sağlıkŞimdi burada bir açıklama yapmak gerekirse böyle bir şeyden ilgim alakam ve bilgim yoktur Bahsi geçen arkadaşa gerekli uyarıyı yaptım aramiza yeni katılan bir arkadaş ve neyin ne olduğunu bilmeden üzerine vazife almış ve bu tür bı mesaj yazmış partim adına yapılan bu etik dışı hareketten dolayı Üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum bu yapılan işin sorumlusuna gereken uyarı da yapılmıştır
Ahaaa bi de kabul ettiler maaşlı üyeleriniz olduğunu tamam ben size hatırlatırım ödemeleri yapın diye makamsız da bırakmayın üyelerinizi öyle diyorlarGel sana da bağlayalım artık maaşsiz kalırsın ahaa bu arada sen oyuna da giremiyordun değil mi
Kral maaşa ben okeyim yürü gidek göktürk kalsın ya bişe olsa kontrol edersin partiyiBana da makam varsa geliyorum aga
O arkadaş bizden size geçmiş. Neden her yeni katılanlar böyle olaylara karışıyor sizde ve parti başkanı olarak haberiniz niye hiç olmuyor coşkun başkanım?Şimdi burada bir açıklama yapmak gerekirse böyle bir şeyden ilgim alakam ve bilgim yoktur Bahsi geçen arkadaşa gerekli uyarıyı yaptım aramiza yeni katılan bir arkadaş ve neyin ne olduğunu bilmeden üzerine vazife almış ve bu tür bı mesaj yazmış partim adına yapılan bu etik dışı hareketten dolayı Üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum bu yapılan işin sorumlusuna gereken uyarı da yapılmıştır
yok aga ben 3 5 para için davasını satacak elemanlarına benzemem ama ben de Şanlıurfa belediyesini sana bağlayabilirimKral maaşa ben okeyim yürü gidek göktürk kalsın ya bişe olsa kontrol edersin partiyi
Dur geldim dur işim vardı azAsil türk adamdır avni hata etmişsn krdşm
Adam şikayetciyse ben napayımAsil türk adamdır avni hata etmişsn krdşm
Yaw buna başkan demeye bin şahit ister parası var diye partiyi açtırmışlar devretmeyi bir türlü öğrenemediO arkadaş bizden size geçmiş. Neden her yeni katılanlar böyle olaylara karışıyor sizde ve parti başkanı olarak haberiniz niye hiç olmuyor coşkun başkanım?
BunZamanında bizi üye çalmakla suçlayanlar para karşılığı üyelerimiz çalmaya çalışıyor bizim üyelerimiz sizin gibi parayla satmazlar bilgi dahilimizde değildir diye boşa çaba tüketmeyin üyelerinize sahip çıkın Ekli dosyayı görüntüle 16454
Başkan böyle bir görevlendirme yapılmadi bu arkadaşa kendince görev adletmis üzerine vazife almış burada etik olmayan herşeyin karsinda ilk ben dururum hangi partiden çıkmış niye çıkmış araştırması da yapmadık açıkçası her yapılan yanlışı da tüm partiye mââl edemeyiz öyle değil miO arkadaş bizden size geçmiş. Neden her yeni katılanlar böyle olaylara karışıyor sizde ve parti başkanı olarak haberiniz niye hiç olmuyor coşkun başkanım?
Vallah artık bende öyle düşünmeye başladım.Yaw buna başkan demeye bin şahit ister parası var diye partiyi açtırmışlar devretmeyi bir türlü öğrenemedi
Bun
Başkan böyle bir görevlendirme yapılmadi bu arkadaşa kendince görev adletmis üzerine vazife almış burada etik olmayan herşeyin karsinda ilk ben dururum hangi partiden çıkmış niye çıkmış araştırması da yapmadık açıkçası her yapılan yanlışı da tüm partiye mââl edemeyiz öyle değil mi
abi saat 10.30 oldu sabah ödemelerini geçtiniz mi üyelere acabaBun
Başkan böyle bir görevlendirme yapılmadi bu arkadaşa kendince görev adletmis üzerine vazife almış burada etik olmayan herşeyin karsinda ilk ben dururum hangi partiden çıkmış niye çıkmış araştırması da yapmadık açıkçası her yapılan yanlışı da tüm partiye mââl edemeyiz öyle değil mi
Bak dostum boş konusma tahrik etme beni oyun falan umrumda olmaz seni bir lafla yerin dibine sokmasını da bilirim şansını zorlamaYaw buna başkan demeye bin şahit ister parası var diye partiyi açtırmışlar devretmeyi bir türlü öğrenemedi
Umrunda değil ama ekran arkasında çıldırıyor gibisin laflara bakBak dostum boş konusma tahrik etme beni oyun falan umrumda olmaz seni bir lafla yerin dibine sokmasını da bilirim şansını zorlama
Maaş ve makam sözü vermek üyelere kaldıysa işimiz zor abi kusura bakmaBun
Geçen gün acısı var diye ablasını katmayın diyordu şimdi ablamı katıyor senin bir gram duruşun yokBen buradayım @S E M İ H sonuna kadar ablan gelince onunla muhatap olurum parti başkanı olarak sen şimdi emanetçisin
ayrıca sana bu kadar sert geleceğimi bilseydim üç beş zevk al diye seni görmezden de gelebilirdim keşke yazsaydın özeldenBen buradayım @S E M İ H sonuna kadar ablan gelince onunla muhatap olurum parti başkanı olarak sen şimdi emanetçisin