Asil mi, Aciz mi ? (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan A T H E N A
  • Başlangıç tarihi
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Şimdi burada bir açıklama yapmak gerekirse böyle bir şeyden ilgim alakam ve bilgim yoktur Bahsi geçen arkadaşa gerekli uyarıyı yaptım aramiza yeni katılan bir arkadaş ve neyin ne olduğunu bilmeden üzerine vazife almış ve bu tür bı mesaj yazmış partim adına yapılan bu etik dışı hareketten dolayı Üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum bu yapılan işin sorumlusuna gereken uyarı da yapılmıştır
Teşekkürler abi eline sağlık

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Şimdi burada bir açıklama yapmak gerekirse böyle bir şeyden ilgim alakam ve bilgim yoktur Bahsi geçen arkadaşa gerekli uyarıyı yaptım aramiza yeni katılan bir arkadaş ve neyin ne olduğunu bilmeden üzerine vazife almış ve bu tür bı mesaj yazmış partim adına yapılan bu etik dışı hareketten dolayı Üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum bu yapılan işin sorumlusuna gereken uyarı da yapılmıştır
O arkadaş bizden size geçmiş. Neden her yeni katılanlar böyle olaylara karışıyor sizde ve parti başkanı olarak haberiniz niye hiç olmuyor coşkun başkanım?

S

S E M İ H

Ziyaretçi
O arkadaş bizden size geçmiş. Neden her yeni katılanlar böyle olaylara karışıyor sizde ve parti başkanı olarak haberiniz niye hiç olmuyor coşkun başkanım?
Yaw buna başkan demeye bin şahit ister parası var diye partiyi açtırmışlar devretmeyi bir türlü öğrenemedi

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Zamanında bizi üye çalmakla suçlayanlar para karşılığı üyelerimiz çalmaya çalışıyor bizim üyelerimiz sizin gibi parayla satmazlar bilgi dahilimizde değildir diye boşa çaba tüketmeyin üyelerinize sahip çıkın Ekli dosyayı görüntüle 16454
Bun
Başkan böyle bir görevlendirme yapılmadi bu arkadaşa kendince görev adletmis üzerine vazife almış burada etik olmayan herşeyin karsinda ilk ben dururum hangi partiden çıkmış niye çıkmış araştırması da yapmadık açıkçası her yapılan yanlışı da tüm partiye mââl edemeyiz öyle değil mi

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Bun

Başkan böyle bir görevlendirme yapılmadi bu arkadaşa kendince görev adletmis üzerine vazife almış burada etik olmayan herşeyin karsinda ilk ben dururum hangi partiden çıkmış niye çıkmış araştırması da yapmadık açıkçası her yapılan yanlışı da tüm partiye mââl edemeyiz öyle değil mi
👍🏻

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Bun

abi saat 10.30 oldu sabah ödemelerini geçtiniz mi üyelere acaba

A

A T H E N A

Ziyaretçi
Bun

Maaş ve makam sözü vermek üyelere kaldıysa işimiz zor abi kusura bakma