A
A K G
Ziyaretçi
kral ne alaka neyin kafasındasınÇaldığınız sazlar sizi duysa saz utanır sizden vazgeçer
kral ne alaka neyin kafasındasınÇaldığınız sazlar sizi duysa saz utanır sizden vazgeçer
Diyor ki sen kendini fazla değerli görmeyecekmişsin, peçete senden daha pahalıymış ()yav geç onu boş çar neyini düşürecez düşe düşe bir hal olmuş
bozkurta gidemiyor siyah sancağa gidemiyor
Yd desen kullan at yaptı
yakında orada atar
tahminimce göktürke gider gibime geliyor aşlsfklsşgfkşsldgkşlsd bi ora kaldı herhalde şuan alternatif başkada yok
Sizin gibi olup degersiz olacagıma partisiz kalmak daha iyi benim artık parti acacak ve sizin gibi kişilerle ugraşcam vaktim yokYeni parti açar
Anlamanı beklemiyom zaten boşa ugraşmakral ne alaka neyin kafasındasın
Kendini çok iyi tarif ettin sayende peçetenin ne kadar degerli oldugunu anladımDiyor ki sen kendini fazla değerli görmeyecekmişsin, peçete senden daha pahalıymış ()
Kusura bakma seni digerli ile karıştırdım bazı kişilere kitlendigim için kim olduguna bakmadımkral ne alaka neyin kafasındasın
Valla sera söyledi prenses partisimi he bisiler dedi sjsjsjjsSizin gibi olup degersiz olacagıma partisiz kalmak daha iyi benim artık parti acacak ve sizin gibi kişilerle ugraşcam vaktim yok
@alikerem bu sözleri o kişi yazdı sandım kusura bakmaAnlamanı beklemiyom zaten boşa ugraşma
Senin algoritmada sıkıntı varKendini çok iyi tarif ettin sayende peçetenin ne kadar degerli oldugunu anladım
Anca bu prenses kelimesi var dilinizde anca bu kadar çalışıyo çünküValla sera söyledi prenses partisimi he bisiler dedi sjsjsjjs
Birbirlerine sallamaya başladı bunlar sjsjsjjsSenin algoritmada sıkıntı var
Seraya söyle bana ne dionAnca bu prenses kelimesi var dilinizde anca bu kadar çalışıyo çünkü
Ben bağımsızım kadircan yiyin birbirinizi bananeeBirbirlerine sallamaya başladı bunlar sjsjsjjs
Daha fazla adam yokmu çagırın az daha ben hepinizle ugraşırım sana laf atmadım sen birden damladın bırak digerleri konuşsunSenin algoritmada sıkıntı var
slkşaslkşdasklşdasşlkdklaşsd geçen kendi kendine konusuyordu alıntı yapıp çokta takma bırak konuşsunDiyor ki sen kendini fazla değerli görmeyecekmişsin, peçete senden daha pahalıymış ()
Ben sana laf atmadım magarsus göremiyormuş bende görsün dedim maksat ortalık karışsın yoksa seni tanımam etmem bananeDaha fazla adam yokmu çagırın az daha ben hepinizle ugraşırım sana laf atmadım sen birden damladın bırak digerleri konuşsun
Sera kadar başına taş düşsün hemiSeraya söyle bana ne dion