E
E.A.
Ziyaretçi
tmBen Allahtan Kadirden prim kasıyorum arkasından saydırıp saydırıp daha sonra abi nolur beni affet ayağına yatmıyorum Erencim. Ne bu arada abin affettimi seni sjjsksksks
tmBen Allahtan Kadirden prim kasıyorum arkasından saydırıp saydırıp daha sonra abi nolur beni affet ayağına yatmıyorum Erencim. Ne bu arada abin affettimi seni sjjsksksks
Kadir mi abisi oluyor bizi güldürmeBen Allahtan Kadirden prim kasıyorum arkasından saydırıp saydırıp daha sonra abi nolur beni affet ayağına yatmıyorum Erencim. Ne bu arada abin affettimi seni sjjsksksks
Ne oyundan parti isteğini reddettim diye mi bu kin nefret Furkancım tamam üzüldüm hadi bi daha davet ette gene reddediyim sjsjksksBen mi ahshhshshs senin partin mi vardı bir de müthiş doğum günü partisi olarak falan mı
Bahsettiğim kişi Kadir değil anladı o bilmediğin işlere karışma EyüpcümKadir mi abisi oluyor bizi güldürme
alırmısın aktomGünün sözü 1 tane olması gerekmiyor mu ödşmamdkaksşömadkaldka
Sende herşeye atlama o zaman seracım.Bahsettiğim kişi Kadir değil anladı o bilmediğin işlere karışma Eyüpcüm
Günün sözü 1 tane olması gerekmiyor mu ödşmamdkaksşömadkaldka
Üzülüyorum senin adına daha fazla üzüldüğüm bi nokta varsa o da oyuna seni benim davet etmiş olmam herkes hata yapar bu da benim hatam olsun Hadi şimdi git birilerinden özür dilemeye başla görüşürz bys cnm
alırım semihimalırmısın aktom
ben ne alaka şöamdkakdoamdqlmsqkErenle ettiğimiz sözler yeter artık cevap verilmeyecek çünkü dikkate bile almıyoruz o yüzden uğraşmayın yani prim yok senin dengin memol efe onunla uğraş
Ne oyundan parti isteğini reddettim diye mi bu kin nefret Furkancım tamam üzüldüm hadi bi daha davet ette gene reddediyim sjsjksks
sende atlama çocukSende herşeye atlama o zaman seracım.
Arkadaşlarına bana ulaşamadığın için grup kurdurup konuşmaya çalışan birisi için iddialı sözler
Bacım ne saçmalıyorsun davet normal değilmi partisizsinEkli dosyayı görüntüle 16579
Sen ne anlatıyon sjjsjs illa çıkarıp rezil et diyor yok belki susar diyorum ama asla susmuyor. Reis partine gelmedim diye bu kadar kinlenmiş olmanı anlıyorum. Ama üzgünüm bi daha reddetmek zorundayım sjsjks
Yeni üye olduğundan davet atılmış bu kadar sevineceğini bilsek özeldende yazardık sjsjsjdjjsEkli dosyayı görüntüle 16579
Sen ne anlatıyon sjjsjs illa çıkarıp rezil et diyor yok belki susar diyorum ama asla susmuyor. Reis partine gelmedim diye bu kadar kinlenmiş olmanı anlıyorum. Ama üzgünüm bi daha reddetmek zorundayım sjsjks