Bunu diyenin bana 2 3 fazladan makam almak için darbe yapacağını söylemesi komik. Bence bi susunda kararı bekleyelim kafamız şişmesin hiç birimizin
Doğru dedin bütün makamları alacağız. Bunun sorumlusu da @bekircann ve sizsiniz.
İyi geceler.
Bunu diyenin bana 2 3 fazladan makam almak için darbe yapacağını söylemesi komik. Bence bi susunda kararı bekleyelim kafamız şişmesin hiç birimizin
tankın hazır yağladım canımyapın darbeyi de 1 ay kafa dinleyek siz uğraşın ben de otel bakmaya başladım hadi ne zaman yapıyonuz
vallaha mıtankın hazır yağladım canım
vallahavallaha mı
Halk mı kalmış millet aç aç genel sohbette haho diyormsb yi halkın içine öylece salamazsınız burası sahipsiz değil unutmayalım
oy sana gurban olüm gel beraber sürekvallaha
millet sakız derdinde Semih tatil nereye gidiyon kankiyapın darbeyi de 1 ay kafa dinleyek siz uğraşın ben de otel bakmaya başladım hadi ne zaman yapıyonuz
olur yakışıklıoy sana gurban olüm gel beraber sürek
ben tüp taktırdım daha az yakıyoBizim tankın benzini bitti Fatih yetişin
kral sana yenisini hazırlıyoz bekle azBizim tankın benzini bitti Fatih yetişin
Fethiye Ölüdeniz falan bakıyorum bişilermillet sakız derdinde Semih tatil nereye gidiyon kanki
Hal böyleyken meclisi savunmaktan geri adım atmayacağımızı hatırlatırızHalk mı kalmış millet aç aç genel sohbette haho diyor
@Murat Ünlü Bu vergiden düşüyo bi el atben tüp taktırdım daha az yakıyo
Semiii hani italyaya gidiodun sende buyuk teskilatcisin haFethiye Ölüdeniz falan bakıyorum bişiler
Kardeşim bekle sokağa çıkma yasağı gelecekFethiye Ölüdeniz falan bakıyorum bişiler