Kanka ellinci oldu yazışın cevap vermiyorum sana boşverAltın oku alt partisi diyen adam bir zamanlar göktürkün alt partisiydi çokta takmayın ckqmwnwmqkws
çok üzüldüm erencim gerçekten anlatamamKanka ellinci oldu yazışın cevap vermiyorum sana boşver
Ben de çok üzüldüm partinde başarılı olamayıp altın oka yamanmanaçok üzüldüm erencim gerçekten anlatamam
bende çok üzüldüm göktürke yamanmanızaBen de çok üzüldüm partinde başarılı olamayıp altın oka yamanmana
tamam alikeremcimbende çok üzüldüm göktürke yamanmanıza
muahtamam alikeremcim
Halkın iradesiyle yapılan darbeye zorbalık diyen de ne bileyim yaniTürk Budun Partisi olarak, herhangi bir darbenin başarısı bizim için hiçbir meşruiyet taşımamaktadır. Darbe, hangi şartlarda gerçekleşirse gerçekleşsin, ne kadar süreyle etkili olursa olsun, bizler için hukuksuzluğun, zorbalığın ve gayrimeşru bir yönetim anlayışının sembolüdür. Kendini milletin üstünde gören, kişisel ve dar çıkarlar uğruna iradeyi gasp eden bu tür girişimleri tanımıyoruz ve tanımayacağız.
Bu darbe girişiminde bulunanların başarı olarak nitelendirdiği şey, aslında sadece milleti hiçe sayan bir zorbalık ve despotluktan ibarettir. Bizim için meşru olan tek güç, milletin iradesidir; bu iradeyi çiğnemeye çalışan hiçbir güç kabul edilemez. Darbeye kalkışanlar, tarihin en karanlık sayfalarında yerlerini alacaktır. Onların dayandıkları sahte meşruiyet ve zorba güç, ne kadar uzun sürerse sürsün, bizler için bir anlam ifade etmemektedir.
Türk Budun Partisi olarak, demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunmaya kararlıyız. Darbeye kalkışanların baskılarına ve tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Bizler, her zaman adaletin, özgürlüğün ve milletin iradesinin yanında duracağız. Darbe girişimleriyle gelen hiçbir zorbalığı tanımıyoruz, tanımayacağız, ve bu karanlık dönemi hep birlikte aşacağımıza inancımız tamdır.
Ekli dosyayı görüntüle 17178
bu ne zaman forum siliyor özel sebeplerden ? partisinde bişey olamadan hiçbir makamı üyelerine vermeden sadece kendini aday gösterip gösterip kaybetti hala burdamı geziyor ydye yamanan erenBen de çok üzüldüm partinde başarılı olamayıp altın oka yamanmana
yok o ördek oynayacakmış dcde pargalısıyla roma yolcuğuna eşlik ederken öyle dedi sonra gidecekmiş odabu ne zaman forum siliyor özel sebeplerden ? partisinde bişey olamadan hiçbir makamı üyelerine vermeden sadece kendini aday gösterip gösterip kaybetti hala burdamı geziyor ydye yamanan eren
Dedi kazanınca hepsinin foruma geldiği kaybedince ortadan çekilen taraf
meryem bile çözmüş bunları ahahahagagahahaaDedi kazanınca hepsinin foruma geldiği kaybedince ortadan çekilen taraf
En az 1 seçim görmüș kișiler bile anladımeryem bile çözmüş bunları ahahahagagahahaa
en az 1 günlük oyuncu bile anlar bunları sıkıntı yokEn az 1 seçim görmüș kișiler bile anladı
En az 1 seçim görmüș kișiler bile anladı
asdasfsdgsdgsdgsdgsdgsdgdhdfhdfhdfh hala öyle zaten akjsdjlksdgjksdgs semih gel der giderAltın oku alt partisi diyen adam bir zamanlar göktürkün alt partisiydi çokta takmayın ckqmwnwmqkws
Gelir gelmez hep burdaydın zaten akıllı bıdıkdaha gelir gelmez budun postu gördüm gülesim geldi çok komik bunlar