Bak sana ilk ve son kez açıklama yapıcam. Onu da senin vesilen ile diğer insanlar öğrensin diye yapıcam. Ben bu oyundan hiç kaçmadım, beni hiç kimse bu oyundan kaçıramadı, hiç bir partiden kovulmadım. Yeniden Doğuş hariç. O da goncayı iyi niyetli bildikte gittik. Ben her zaman oyundaydım ve derebeyi kullanıcı adımla banlı olduğum için farklı hesaplarla geldim. Sonra birileri ağlayınca yine banlandımBurada tartıştığın insanlar; Oğuzhan Ecem ben ve daha bir çok başkan..Barınabilseydin bugün ne oyunu bırakmış olurdun bir sure ne de bu şekilde konuşmalar yapardın kendine karşı özgüvenin varsa insanları karşına alma derim.. üslubuna dikkat et insanlara yargısız infaz yapma, konuşacaksan edepli bir dil ile doğru terimlerle cümlelerini kur,asla ve asla kötülemek için uğraşma dürüstlük cesaret ister, erdemlik ister sen bir adım atarsan insanlar sana bin adım atar ama şunu unutma geçmişlerle yaşayan geçmişte kalır geleceğe dair konuşmalar yaparsan hep ileriye bakarsın.. Sen Sen Ol kötü niyet asla düşünme derim