Yükselen Gençlik Darbe Duyurusu (6 Kişi İçeride)

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Burada tartıştığın insanlar; Oğuzhan Ecem ben ve daha bir çok başkan..Barınabilseydin bugün ne oyunu bırakmış olurdun bir sure ne de bu şekilde konuşmalar yapardın kendine karşı özgüvenin varsa insanları karşına alma derim.. üslubuna dikkat et insanlara yargısız infaz yapma, konuşacaksan edepli bir dil ile doğru terimlerle cümlelerini kur,asla ve asla kötülemek için uğraşma dürüstlük cesaret ister, erdemlik ister sen bir adım atarsan insanlar sana bin adım atar ama şunu unutma geçmişlerle yaşayan geçmişte kalır geleceğe dair konuşmalar yaparsan hep ileriye bakarsın.. Sen Sen Ol kötü niyet asla düşünme derim
Bak sana ilk ve son kez açıklama yapıcam. Onu da senin vesilen ile diğer insanlar öğrensin diye yapıcam. Ben bu oyundan hiç kaçmadım, beni hiç kimse bu oyundan kaçıramadı, hiç bir partiden kovulmadım. Yeniden Doğuş hariç. O da goncayı iyi niyetli bildikte gittik. Ben her zaman oyundaydım ve derebeyi kullanıcı adımla banlı olduğum için farklı hesaplarla geldim. Sonra birileri ağlayınca yine banlandım

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Bak sana ilk ve son kez açıklama yapıcam. Onu da senin vesilen ile diğer insanlar öğrensin diye yapıcam. Ben bu oyundan hiç kaçmadım, beni hiç kimse bu oyundan kaçıramadı, hiç bir partiden kovulmadım. Yeniden Doğuş hariç. O da goncayı iyi niyetli bildikte gittik. Ben her zaman oyundaydım ve derebeyi kullanıcı adımla banlı olduğum için farklı hesaplarla geldim. Sonra birileri ağlayınca yine banlandım
Sonra ne oldu biliyor musun? Bana iftira attıkları ortaya çıktı ve benim banım kalktı. Ben derebeyi olarak gelince birileri yine ağlayıp oyunu sildi. Yönetici goncanın taraflı yönetimi gerçeklerin üzerini örttü, ama sonunda gerçek ortaya çıktı

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Ben sana son kez konuşuyorum insanlara konuşurken üslubunu bozma, ban yeme insaniyet için söylüyorum yoksa kim ne yaparsa yapsın banane ama burada bu platformda herkes yüz yüze bakıyor neticede.. kimseye kötü olma kardeş acıyan senin kalbin olur, kalp kırıldığı zaman cam gibidir toplaması zor olur yoksa banane der geçerim mesut efendi..

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Şu oyunda çıksın bir kişi derebeyi bize yanladı, derebeyi bana yalakalık yaptı derebeyi yok bilmem makam istedi desin. Ya da biz derebeyini partimizden kovduk desin. Bilip bilmeden konuşma yarın çok pişman olursun Emre kardeş

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Derebeyi kardeş kendine iyi bak kimseyle kötü olma( hele benimle) çünkü ben kötü olmayı sevmeyen bir insanım içinde kötülük taşıyan başkaları gibi spam veya multi üyelik peşinde değilim. Ama oyunda olsa burada hepimiz insanız ve İnsanca hakça savunacağımız bazı fikirler olabilir ama üslubu bozmadan cevap vermek lazım ortak akıl herkese lazım partiler faktör önemli olan birleştirici konuşmalar yapmaktır

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Ben sana son kez konuşuyorum insanlara konuşurken üslubunu bozma, ban yeme insaniyet için söylüyorum yoksa kim ne yaparsa yapsın banane ama burada bu platformda herkes yüz yüze bakıyor neticede.. kimseye kötü olma kardeş acıyan senin kalbin olur, kalp kırıldığı zaman cam gibidir toplaması zor olur yoksa banane der geçerim mesut efendi..
Ahahaha vallahi hak edene o kadar düzgün bir üslupla konuşurum ki şaşırırsın. Ama haketmeyene de gereken cevabı veririm. Ben birileri gibi eğilmedim diye ban yedim hiç farketmez yine yerim. Sen bana üzülme beni burada üzebilecek kalbimi kırabilecek bi yiğido yok.

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Derebeyi kardeş kendine iyi bak kimseyle kötü olma( hele benimle) çünkü ben kötü olmayı sevmeyen bir insanım içinde kötülük taşıyan başkaları gibi spam veya multi üyelik peşinde değilim. Ama oyunda olsa burada hepimiz insanız ve İnsanca hakça savunacağımız bazı fikirler olabilir ama üslubu bozmadan cevap vermek lazım ortak akıl herkese lazım partiler faktör önemli olan birleştirici konuşmalar yapmaktır
Kime üslubumu bozmuşum 😃 hangi cevabım üslupsuzluk içeriyor

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Bak bakalım bana verdiğin dünkü cevaplara.. onlardan yola çıkıp bir düşün bakalım.. sana istediğin kadar düşünme suresi cevapladiginda ben burada olacağım istediğin zaman

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Bak bakalım bana verdiğin dünkü cevaplara.. onlardan yola çıkıp bir düşün bakalım.. sana istediğin kadar düşünme suresi cevapladiginda ben burada olacağım istediğin zaman
Sen seni alakadar etmeyen mevzularda bana salça olursan cevabını alırsın. Ayrıca söylediklerim üslupsuzluk değim Emre doğrular. Seni iyi tanıyorum

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şu oyunda çıksın bir kişi derebeyi bize yanladı, derebeyi bana yalakalık yaptı derebeyi yok bilmem makam istedi desin. Ya da biz derebeyini partimizden kovduk desin. Bilip bilmeden konuşma yarın çok pişman olursun Emre kardeş
alpaslan derde oda yok şuan atıp tut bol bol sen

Ahmet Reis.

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Çok döneksin bu kadar dönme ve biraz da vefa ve öngörü. Neden öngörü biliyo musun? Yalnız kaldığında yine bu kapıyı çalabilirsin.
Mideniz ne geniş bürküte geçip sırf seçim için Oğuzhan ile kavgalı numarası yaptınız. Ağza alınmayacak şeyler genelde konuştunuz sırf oy için Oğuzhan aday olacak sende diğer Bürküt te aday olacaksın mideniz çok geniş kaldırırsiniz siz

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
neyse oyunu fazla oynamayan zaten oynamayı bile bilmeyen birisine fazla dil dökmeye gerek yok kendi kendine çıldırmaya izlemeye devam edebilir ;)

Derebeyi..

BÜRKÜT
Vatandaş
Mideniz ne geniş bürküte geçip sırf seçim için Oğuzhan ile kavgalı numarası yaptınız. Ağza alınmayacak şeyler genelde konuştunuz sırf oy için Oğuzhan aday olacak sende diğer Bürküt te aday olacaksın mideniz çok geniş kaldırırsiniz siz
Yaparlar bunlar. Bunlar kendileri için kavga edip ban yiyen adamı bile sattılar bu ikisi her şeyi yapar. Çöplük deyince de kızıyorlar. Çöplük bile değil bunlar

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Ben kimseyi kimseyle ötekileştirip birbirine düşürmek için çalışmam kiminle olursa olsun Doğru konuşmalısın bu 1 ikincisi üslubuna dikkat ediyorum hep geçmişe bağlısın .. Neden geleceğe yön verip farklı şekilde insanlarla iletişim kurmuyorsun? 3 ncusu geleceğe bakıp geçmişe bir çizgi çekip neden önünde yeni bir sayfa açmak için uğraşmıyorsun bak bana sadece şunu söyleyeyim Yükselen Gençlik Partisi benim için bir başka özel neden biliyor musun Oğuzhan ve Ecem başkan yanında ki o zaman ki yönetim bana bir şeyler öğrettiler farklı bir alan kazanmıştım egom yoktu ama sadece görev yapmayı benimsemiş hatta fazlasıyla benimsemiştim ki kavga da ettik bir şeyler yaşandı ama ben ne yapıyorum geçmişe çizgi çekip yeni bir yol haritası çizme derdindeyim ama kendileriyle ama partisiz ben YGP ye gönülden bağlıyım içinde kim genel başkan yardımcısı kim yönetici demeden çünkü biliyorum ki iyi bir yönetim iyi bir yönetişim anlayışı gelişecek onu biliyorum geçmişten konuşsak bir sürü olumsuz durum var ama geleceğe yön vermek insanlara şans tanımak konuşmasına fırsat vermek bile insanı bir yanaşmadır. İyi niyetli konuştuğumu düşünüyorum. Oyun Yönetimi değişir bugün partilerde de değişir baki olan burada selam merhabamizın bile birbirimizin yüzüne bakarak olmalı hepimiz bir şeyler yaşıyor ve yaşatıyoruz ama geçmişle değil gelecekle yaşamalıyız