DARBE KOMİTESİNE UYARI! (10 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Yok banlatma değil ben emre geliyorum yazmissin hala gelemedin o yüzden
Eminim öyledir Emirhan bey. Kendinize iyi bakın sağlıklı düşünmeli ömürler diliyorum karşı karşıya rakip olmak bile bana keyif vermemekte çünkü neden biliyor musunuz bazen birleştirici konuşmayı istiyorum ama sonra diyorum ki değmez

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Eminim öyledir Emirhan bey. Kendinize iyi bakın sağlıklı düşünmeli ömürler diliyorum karşı karşıya rakip olmak bile bana keyif vermemekte çünkü neden biliyor musunuz bazen birleştirici konuşmayı istiyorum ama sonra diyorum ki değmez
Emrullah nerde ya iki ses atar bunu forumdan alırdı 😀

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
@bayulker genel Başkanımızın izni olursa normalde istemem de @Fatih TUTUK genel Kurmay başkanımdan boş bir belediye başkanlığı isteyeceğim ya normalde gerçekten koltuk için konuşmam ama vallahi gelemedin diyip duranlara inat istiyorum

• Beğen
Tepkiler: F.T
E

Emirhan'

Ziyaretçi
Müsait oldugum bi gün gel discorda anlat bakalım
Bak burda anlatayım simdi sizinkiler ivep adi altinda bir partiydi bizde turan partisiydik efeyle birlikte ayhan o zaman biz siralamaya girmeyelim diye arkamızdan kuyumuzu kazdi yalan yok ha hersey açık ve net her secim bizim sayemizde 1. Giriyordu meclise noldu sonra altin okun alt partisini kurdu nasip iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...