E
EMRE YILMAZ 1907
Ziyaretçi
Kendi ekibi gibi bilenlerde bugünşuna 2 makam ver fatih az sussun yoksa kefil arıcak gene kendine
Kendi ekibi gibi bilenlerde bugünşuna 2 makam ver fatih az sussun yoksa kefil arıcak gene kendine
yalvardın mı gene dcden yükselene ben ban yersem kefil olun diye sanatçıKendi ekibi gibi bilenlerde bugün
Susun azyalvardın mı gene dcden yükselene ben ban yersem kefil olun diye sanatçı
Ahaa çok bilmiş biri daha çıktı meyanaaaaOyunu kimlere emanet ettiniz @BaşkanOnline ne atama düzgün nede atanan oyuncu aktif aktif görünmek için gir çık yapıp şartları sağlamış görünecekler darbe komitesi @BaşkanOnline tarafından her hareketleri incelenmeli halk seçti dediler bahsettikleri halk dün atama yaptıkları şartları karşılamayan oyun hakkımda bilgisi olmayan sizlere makam verilcek vaadleri ile istedikleri oyu kullandırıp demokrası naralara atmaya başladılar siyaseti bu kadar kaliteli bir şekilde RP olarak bizlere sunan Sn: @BaşkanOnline oyunun kalitesi siyasetin dinamiklerini kaybetmemek açısından Darbe komitesinin derhal haksız güvensiz tecrübesiz yapılan atamaları ve oyun işleyişini denetime tabi tutmaları gerekir bilhassa ilerleyen zamanlarda inaktif valiler belediye başkanları boşalan koltuklar ve o döneme kadar bu başarısızlıklarla dolu 7 güne katlanan diğer tüm oyuncuların zamanlar başarısızlığın karşılığını göremedikleri zaman bir düşün yaşanacağına herkes için malum bir oyuncu olarak real yaşantımda siyaset alanı ile ilgilenen birisi olarak yapılan senaryonun yanlış hatalı ve plansız olduğunu yazdığınız konudan sonuç olarak çıkartabilirim uyarılarla herkes görev yapar sana bunu yap derler yaparsın 1 hafta bişe denmedi sonuç ortada elleri ayaklarına dolaştı bu konuda daha hassas davranmanızı talep ediyorum. Hayat Kısa Yarının Ne Getireceği Bilinmez Ve Bu Bilinmezlik Heyecan Verici. Oyunun sükuneti ve işleyişini düzelteceğinize oyuna ilk girdiğim zamanlarda aldığım heyecanı tekrar alacağıma inanıyorum. Saygılarımla @BaşkanOnline
Konuşmalar algı,yönlendirme ve provokasyondan ibaret fake hesaplarla algi operasyonuna devam edin siz Halk Ordu el ele yumruğu vurdu size ama halen akillanmadinizOyunu kimlere emanet ettiniz @BaşkanOnline ne atama düzgün nede atanan oyuncu aktif aktif görünmek için gir çık yapıp şartları sağlamış görünecekler darbe komitesi @BaşkanOnline tarafından her hareketleri incelenmeli halk seçti dediler bahsettikleri halk dün atama yaptıkları şartları karşılamayan oyun hakkımda bilgisi olmayan sizlere makam verilcek vaadleri ile istedikleri oyu kullandırıp demokrası naralara atmaya başladılar siyaseti bu kadar kaliteli bir şekilde RP olarak bizlere sunan Sn: @BaşkanOnline oyunun kalitesi siyasetin dinamiklerini kaybetmemek açısından Darbe komitesinin derhal haksız güvensiz tecrübesiz yapılan atamaları ve oyun işleyişini denetime tabi tutmaları gerekir bilhassa ilerleyen zamanlarda inaktif valiler belediye başkanları boşalan koltuklar ve o döneme kadar bu başarısızlıklarla dolu 7 güne katlanan diğer tüm oyuncuların zamanlar başarısızlığın karşılığını göremedikleri zaman bir düşün yaşanacağına herkes için malum bir oyuncu olarak real yaşantımda siyaset alanı ile ilgilenen birisi olarak yapılan senaryonun yanlış hatalı ve plansız olduğunu yazdığınız konudan sonuç olarak çıkartabilirim uyarılarla herkes görev yapar sana bunu yap derler yaparsın 1 hafta bişe denmedi sonuç ortada elleri ayaklarına dolaştı bu konuda daha hassas davranmanızı talep ediyorum. Hayat Kısa Yarının Ne Getireceği Bilinmez Ve Bu Bilinmezlik Heyecan Verici. Oyunun sükuneti ve işleyişini düzelteceğinize oyuna ilk girdiğim zamanlarda aldığım heyecanı tekrar alacağıma inanıyorum. Saygılarımla @BaşkanOnline
Multi arayacağınıza koltuklara adam arayın işinizi yapın bizde susalım.Ahaa çok bilmiş biri daha çıktı meyanaaaa
Ee sen kimin multisisin şimdi onu söyle önce
çok bilmişlik yapmamis adan ki sizden daha cok biliyor sadece doğruları söylüyor Kimin multisi diye soracağınıza belki de kimin hakkını savunduğuna bakmalısınız.Ahaa çok bilmiş biri daha çıktı meyanaaaa
Ee sen kimin multisisin şimdi onu söyle önce
Ah canım sen nereyi istiyorsun de bakayım bana da atama yapalım sana ağlamaya gerek yokMulti arayacağınıza koltuklara adam arayın işinizi yapın bizde susalım.
Algı operasyonu değil, gerçekleri dile getiriyoruz. Halk ve ordu el ele veriyorsa, adaletle hareket etmelidir. Yumrukla değil, hakla kazanınKonuşmalar algı,yönlendirme ve provokasyondan ibaret fake hesaplarla algi operasyonuna devam edin siz Halk Ordu el ele yumruğu vurdu size ama halen akillanmadiniz
Kimin hakkını savunuyor darbeyi yapan halk siz kimi temsil ediyorsunuz?çok bilmişlik yapmamis adan ki sizden daha cok biliyor sadece doğruları söylüyor Kimin multisi diye soracağınıza belki de kimin hakkını savunduğuna bakmalısınız.
Coşkun başkan Başarmış olabilirsiniz ancak eleştirilere kapalı bir yönetim sürdürülebilir değildir. Darbeyi yapmış olmanız her şeyin yolunda olduğu anlamına gelmez. Yeni atamalar adalet ve liyakatle yapılmadıkça gerçek bir başarıdan söz edilemez. Çekememezlik değil daha iyi bir yönetim talebidir bu.Bu yeni oyuncular ne kadar da çok iyi biliyorlar darbe işleyişini yahu dostum oyun tarihinde sayılı bir işi başarmışız bu neyin çekememezliği.Oyunun işleyişi gayet belli bu normal dönemde de darbe seneryosunda da aynı yani inaktife düşen üyeler oluyor ve bunların yerine yeni atamalar yapılıyor sen ne olsun istiyorsun mesela darbeye hayır diyorsan onun için çooook geç kaldın o işi yaptık.Oyunu ve Darbe senaryosunu da gerektiği gibi ilerletiyoruz
Hakla halkla kazandik o boş konuşanlari sizler gibi sandığa da gömdük ama akillanmadinizAlgı operasyonu değil, gerçekleri dile getiriyoruz. Halk ve ordu el ele veriyorsa, adaletle hareket etmelidir. Yumrukla değil, hakla kazanın
Bahsettiğiniz halk yeni kayıt olup makam vaadiyle oy kullandırdığınız halk mı ya da 3-5 kişi mi yumruğu yedik eyvallah ama düşmedik siz yumruk yememeye dikkat edin işinizi yapın lafla olmaz bu işlerKonuşmalar algı,yönlendirme ve provokasyondan ibaret fake hesaplarla algi operasyonuna devam edin siz Halk Ordu el ele yumruğu vurdu size ama halen akillanmadiniz
Anlatılmak istenen ne, anlayan varmı. Konuşmak ıcın konusan, ilgi çekmek için yorum yapan buraya geliyor. Karşim bi salın, bakın işinize. Atamaymış, görevmiş hallederiz biz. Bunlar bizim işimiz. Ayarlarız biz rahat ol senOyunu kimlere emanet ettiniz @BaşkanOnline ne atama düzgün nede atanan oyuncu aktif aktif görünmek için gir çık yapıp şartları sağlamış görünecekler darbe komitesi @BaşkanOnline tarafından her hareketleri incelenmeli halk seçti dediler bahsettikleri halk dün atama yaptıkları şartları karşılamayan oyun hakkımda bilgisi olmayan sizlere makam verilcek vaadleri ile istedikleri oyu kullandırıp demokrası naralara atmaya başladılar siyaseti bu kadar kaliteli bir şekilde RP olarak bizlere sunan Sn: @BaşkanOnline oyunun kalitesi siyasetin dinamiklerini kaybetmemek açısından Darbe komitesinin derhal haksız güvensiz tecrübesiz yapılan atamaları ve oyun işleyişini denetime tabi tutmaları gerekir bilhassa ilerleyen zamanlarda inaktif valiler belediye başkanları boşalan koltuklar ve o döneme kadar bu başarısızlıklarla dolu 7 güne katlanan diğer tüm oyuncuların zamanlar başarısızlığın karşılığını göremedikleri zaman bir düşün yaşanacağına herkes için malum bir oyuncu olarak real yaşantımda siyaset alanı ile ilgilenen birisi olarak yapılan senaryonun yanlış hatalı ve plansız olduğunu yazdığınız konudan sonuç olarak çıkartabilirim uyarılarla herkes görev yapar sana bunu yap derler yaparsın 1 hafta bişe denmedi sonuç ortada elleri ayaklarına dolaştı bu konuda daha hassas davranmanızı talep ediyorum. Hayat Kısa Yarının Ne Getireceği Bilinmez Ve Bu Bilinmezlik Heyecan Verici. Oyunun sükuneti ve işleyişini düzelteceğinize oyuna ilk girdiğim zamanlarda aldığım heyecanı tekrar alacağıma inanıyorum. Saygılarımla @BaşkanOnline
İşimizi gayet yapiyoruz sen merak etme vaadlerle degil delikanli senelerdir aylardir ve yeni gelip bu oyuna emek vermis zaman ayirmis insanlarin oyuyla kazandikBahsettiğiniz halk yeni kayıt olup makam vaadiyle oy kullandırdığınız halk mı ya da 3-5 kişi mi yumruğu yedik eyvallah ama düşmedik siz yumruk yememeye dikkat edin işinizi yapın lafla olmaz bu işler
Hee şöyle diyoruz biz şuna işine gelince anlamak ve işine gelmeyince anlamamak daha ne kadar dayanacaksınız gidin atayacak oyuncu bulun buraları meşgul etmeyinAnlatılmak istenen ne, anlayan varmı. Konuşmak ıcın konusan, ilgi çekmek için yorum yapan buraya geliyor. Karşim bi salın, bakın işinize. Atamaymış, görevmiş hallederiz biz. Bunlar bizim işimiz. Ayarlarız biz rahat ol sen
He derdin makam ise tarafımıza talep ettiğin takdirde, değerlendirip atamanı gerçekleştiririz.
Ama ilk yapman gereken biat etmen.
Adalet ve liyakat hangi taraf olursa olsun herkesin hakkıdır Darbeyi yapan halk da olsa, temsil ettiğimiz şey adil bir yönetimdir. Bunun için mücadele ediyoruz ki oyun yönetimide bu elestirimi haklı bulduKimin hakkını savunuyor darbeyi yapan halk siz kimi temsil ediyorsunuz?