DARBE KOMİTESİNE UYARI! (12 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Coşkun başkan Başarmış olabilirsiniz ancak eleştirilere kapalı bir yönetim sürdürülebilir değildir. Darbeyi yapmış olmanız her şeyin yolunda olduğu anlamına gelmez. Yeni atamalar adalet ve liyakatle yapılmadıkça gerçek bir başarıdan söz edilemez. Çekememezlik değil daha iyi bir yönetim talebidir bu.
Yahu adelet liyakat deyip duruyorsun sen ne olsun istiyorsun makamlar olabildiğince hızlı ve adil bir şekilde dağıtılıyor sen liste attın da ben atama yaptirmadim mi gönder listeni adil olanı yapalım hep birlikte

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Bu yeni oyuncular ne kadar da çok iyi biliyorlar darbe işleyişini yahu dostum oyun tarihinde sayılı bir işi başarmışız bu neyin çekememezliği.Oyunun işleyişi gayet belli bu normal dönemde de darbe seneryosunda da aynı yani inaktife düşen üyeler oluyor ve bunların yerine yeni atamalar yapılıyor sen ne olsun istiyorsun mesela darbeye hayır diyorsan onun için çooook geç kaldın o işi yaptık.Oyunu ve Darbe senaryosunu da gerektiği gibi ilerletiyoruz
Yeni oyunculara çok bildiğiniz siz onlara makam vererek bize gösterdimiz bizim fikirlerimiz neden zorunuza gitti şüpheli bir durum hepiniz farklı konuşuyorsunuz yarın ne getircek kafasında devam ediyorsunuz bir plan veya başka herhangi bir şey yok size verilen uyarlar ile darbe yönetip tarihi zafer diyorsunuz tarihe geçeceksiniz elbette ama başarılı mı başarısız mı orası meçhul

T U L K A S V2

Üye
Vatandaş
Yeni oyunculara çok bildiğiniz siz onlara makam vererek bize gösterdimiz bizim fikirlerimiz neden zorunuza gitti şüpheli bir durum hepiniz farklı konuşuyorsunuz yarın ne getircek kafasında devam ediyorsunuz bir plan veya başka herhangi bir şey yok size verilen uyarlar ile darbe yönetip tarihi zafer diyorsunuz tarihe geçeceksiniz elbette ama başarılı mı başarısız mı orası meçhul
Beceriksiz kadro olarak geçecekler

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Bahsettiğiniz halk yeni kayıt olup makam vaadiyle oy kullandırdığınız halk mı ya da 3-5 kişi mi yumruğu yedik eyvallah ama düşmedik siz yumruk yememeye dikkat edin işinizi yapın lafla olmaz bu işler
Ayrica yeni kayıt olmuş insanlara laf ediyorsun kendin cok mu uzun sure once kayit oldun yeni oyuncularin oyun oynama oy kullanma hakki yok mu sen kimsin insanları yeni oyuncu eski oyuncu diye ayırt edip tahrik ediyorsun.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
sizlere makam verilcek vaadleri ile istedikleri oyu kullandırıp demokrası naralara atmaya başladılar
Ayrıca bu cümlede ise bir şeyler yanlış anlamışsınız. Darbe komitesi olarak darbe sürecinde referandum sürecinde ve oylama süreçlerinde diriliş ittifakının üyeleri ile kazandık.

Ekstra olarak bizde bulunan, Parti ve üyelerin haklarında teslim ettik.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Adalet ve liyakat hangi taraf olursa olsun herkesin hakkıdır Darbeyi yapan halk da olsa, temsil ettiğimiz şey adil bir yönetimdir. Bunun için mücadele ediyoruz ki oyu

Onu biz biliriz sen bunlarla kafanı yorma Bürküt sözcüsü gönder listeni

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Yahu adelet liyakat deyip duruyorsun sen ne olsun istiyorsun makamlar olabildiğince hızlı ve adil bir şekilde dağıtılıyor sen liste attın da ben atama yaptirmadim mi gönder listeni adil olanı yapalım hep birlikte
Eğer adil ve hızlı atamalar yapılıyorsa, bu güzel. Ancak eksiklikler varsa bunları dile getirmekten geri durmam.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Coşkun başkan Başarmış olabilirsiniz ancak eleştirilere kapalı bir yönetim sürdürülebilir değildir. Darbeyi yapmış olmanız her şeyin yolunda olduğu anlamına gelmez. Yeni atamalar adalet ve liyakatle yapılmadıkça gerçek bir başarıdan söz edilemez. Çekememezlik değil daha iyi bir yönetim talebidir bu.
Sende liyakat kelimesini öğrendin ya artık forumda Liyakat Liyakat Liyakat dolaşırsın

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Ayrica yeni kayıt olmuş insanlara laf ediyorsun kendin cok mu uzun sure once kayit oldun yeni oyuncularin oyun oynama oy kullanma hakki yok mu sen kimsin insanları yeni oyuncu eski oyuncu diye ayırt edip tahrik ediyorsun.
Ben kimseyi tahrik etmiyorum ben yeni oyuncuyum ama işleyişleri en az eskiler kadar tahmin edebiliyorum bu biraz zeka işi sonuç olarak oyun bu dinamiği çöz oyunda başarılı ol mentalitesi böyle saldırgan tavırları bırakıp seviyeli tartışşsak neden ben her yazdığımda bi saldırı havası var ne zorunuza gitti yeni birinden gerçekleri duymak mı sizide anlıyorum benim gibi yeni bir üye isterdiniz yanınızda o yüzden sanırım sizin yeniler nerde yoksa koltuğa nasıl oturulur falan onları mı öğretiyorsunuz gönüllü olarak yardımcı olabilir yeni arkadaşlarıma siz darbeyi ayakta tutmaya çalışın 😊

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben kimseyi tahrik etmiyorum ben yeni oyuncuyum ama işleyişleri en az eskiler kadar tahmin edebiliyorum bu biraz zeka işi sonuç olarak oyun bu dinamiği çöz oyunda başarılı ol mentalitesi böyle saldırgan tavırları bırakıp seviyeli tartışşsak neden ben her yazdığımda bi saldırı havası var ne zorunuza gitti yeni birinden gerçekleri duymak mı sizide anlıyorum benim gibi yeni bir üye isterdiniz yanınızda o yüzden sanırım sizin yeniler nerde yoksa koltuğa nasıl oturulur falan onları mı öğretiyorsunuz gönüllü olarak yardımcı olabilir yeni arkadaşlarıma siz darbeyi ayakta tutmaya çalışın 😊
Hadi ordan multi hesap seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...