DARBE KOMİTESİNE UYARI! (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Ben tecrubeli oldugumu idda etmedim sanada bir sey kanitlama gibi bir derdimde yok sen bir hiçsin benim gozumde burda gelip problem cikarip provakasyon yapan birisin cok fazla bile muhatap olduk seninle ayric tecrubeli oldunu sen idda ettin yeni oldunuda idda ettin bu çelişkilerle konusup cok zeki goruyorsun birde kendini insanlarida kendinden kucuk goruyorsun belliki sen hiç birseysin
Saatlerdir benle uğraşıyorsun demekli sende küçük birisin çok konuşma darbeni yönet çünkü benim gibi bi rakip var saniye saniye açıklarınız yakalıyorum buda size kıyağım olsun dönün oynunuza hadeee

A K S A Ç L I

🪖Hür General 🪖
Vatandaş
Emin ol sana öyle güzel cevaplar veririm ki hayatım tımar etmekle geçti ben oyun kuralıylada o kural bu kural nerde nasıl ne şekilde istersen emin ol benim parkta oyanama dönemim geçti seni istediğin parkta salıncakda sallayabilirim 🌹😊
Sen kimsin la bebe seni kim gönderdiyse söyle adam gibi çıksın buraya saçma salak konuşma o lafları sana yediririm bir daha ağzını açacak halin kalmaz ağzını topla burası dingonun ahırı değil çok istiyorsan bir ahir git bu kendine orada tımar ettir kendini dengesiz herif ne sanıyorsunuz lan siz Kendinizi adam olun haddinizi aşmayın yeni yetmeler şimdi kaybol buradan haydeee tımaraaaa

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ondan mı sıkıntı veriyom sürekli merak ettiklerini özelden sor cevaplım ama sonra sakın tavrın değişmesin bu şekilde devam et
Bir de hani tavrın değişmesin diyorsun ya hani, Siz burada böyle agamagam konuşup da çok bilmiş konuşup da özele gelince kedi gibi oluyorsunuz Biliyorum bunları da yaşadık bu konular işlendi.

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Sen kimsin la bebe seni kim gönderdiyse söyle adam gibi çıksın buraya saçma salak konuşma o lafları sana yediririm bir daha ağzını açacak halin kalmaz ağzını topla burası dingonun ahırı değil çok istiyorsan bir ahir git bu kendine orada tımar ettir kendini dengesiz herif ne sanıyorsunuz lan siz Kendinizi adam olun haddinizi aşmayın yeni yetmeler şimdi kaybol buradan haydeee tımaraaaa
Beni ben gönderdim efendi ol

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Saatlerdir benle uğraşıyorsun demekli sende küçük birisin çok konuşma darbeni yönet çünkü benim gibi bi rakip var saniye saniye açıklarınız yakalıyorum buda size kıyağım olsun dönün oynunuza hadeee
Hangi açıklarımızın saniye saniye yakaladın ben onu merak ettim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Klavyeden konuşanlar için diyorum kişisel olarak real yaşantım kurcalama çok oraları birbirimizi tanımıyoruz 😉😊
Ya sen Ne anlatıyorsun ya seni Kral yapsak kendi tahtını yakacak adamsın sen Yok reel hayatım falan filan.

Hatta şöyle söyleyeyim Bence de girme o konulara

A K S A Ç L I

🪖Hür General 🪖
Vatandaş
Amma gereksiz boş insan var şu dünya üzerine yaw çapları milimetre kare kadar yok ama dil Papuç gibi nasıl olsa sanal alem etme cahille sohbet küstürürsün misali

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Klavyeden konuşanlar için diyorum kişisel olarak real yaşantım kurcalama çok oraları birbirimizi tanımıyoruz 😉😊
Bak paşası Biz hep buradaydık hep bu meydanda sonradan sen geldin yani klavye arkasından konuşan sensin şu an. film yapma kendini rollendirme boşuna

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...