Aleyküm selamSelamün aleyküm
Aleyküm selamSelamün aleyküm
Yaw seni bakan adayı yapmışlar bee iyi kafa yapmışlar seninle secilemeyeceklerini bildikleri için tanıdık adamları koymamışlar bakan adaylarına kendileri rezil olmamak için kullanmışlar seni gencoooo
Yaw gelme o zaman benim yazdığım bir konuya veya mesaja hocam ben mi diyorum sana gel yaz diye bulaşma bana bak işine kendini ispatlamak istiyorsan git başka konulara
Ben hep sözünün eri biri oldum bu hayattaSözünün eri olacakmısın kral?
Ama üzüldüm daha toy şimdi ne heyecan yapmıştır bakan olacağım diye sevincinden havalara uçuyordur ama yazık yaa hayalleri ile oynamayın insanların
Reis allahını seversen benim senle bir konum oldu mu!? Seninle alıp veremediğimzi var mı!? Yada ne kötülüğümü gördün yapmayın gerek yok . Bu arada beşiktaşlıyım en kötü sezon 2 kupa aldık ordan hesapla işte bakan adaylığınıBu adam bile bakan adayi oldu benim oyundaki kariyer Şundan
Ekli dosyayı görüntüle 17597
Çekil kenara, çay kap gel bakim senReis allahını seversen benim senle bir konum oldu mu!? Seninle alıp veremediğimzi var mı!? Yada ne kötülüğümü gördün yapmayın gerek yok . Bu arada beşiktaşlıyım en kötü sezon 2 kupa aldık ordan hesapla işte bakan adaylığını
Yazık etmişler senin gibi sözünün eri adamın sırtını yere getirmişler kazananı belli olan seçime seni aday göstererek sen git seni kullananları hizaya getir genç adam buralar sana 10 numara fazla gelirHepinizi hizaya getirdim diye gece uyuyamadın sanırım rahar duramıyorsun bulaşmak istiyorsun ama yook ben sen değilim sözümün eriyim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali sırtın yerlere gele gele tertemiz oldu yerler hala daha devam ediyorsun. Bu, sana son mesajımdı sözünün eri olan herkesle konusurum gerekirse tartışırız ama sen değilisin kral ne yazıkki
1 aylık hesaplarla konuşmuyorum onlar ile Sekreterim @AVNİ (V2) ilgileniyorReis allahını seversen benim senle bir konum oldu mu!? Seninle alıp veremediğimzi var mı!? Yada ne kötülüğümü gördün yapmayın gerek yok . Bu arada beşiktaşlıyım en kötü sezon 2 kupa aldık ordan hesapla işte bakan adaylığını
Geldi masada olamayan kenarda duran yancı, yada başrol yanı figüran artıık farketmez hepsi yakışır sana kadir olsun seni böyle kabul ettim ben en azından sözünün erisindir diye düşünüyorum seninle her zaman konusurum gerekirse tartışırız . Ama biri var kendini biliyor sözünün eri değil muhatabım değil artıkÇekil kenara, çay kap gel bakim sen
Dayı gerçekte kimsin sen yaGeldi masada olamayan kenarda duran yancı, yada başrol yanı figüran artıık farketmez hepsi yakışır sana kadir olsun seni böyle kabul ettim ben en azından sözünün erisindir diye düşünüyorum seninle her zaman konusurum gerekirse tartışırız . Ama biri var kendini biliyor sözünün eri değil muhatabım değil artık
Konuşmuyorsan laf atmayacaksın kral dünde denedin kurudun kaldın sende elendin çekil kenara1 aylık hesaplarla konuşmuyorum onlar ile Sekreterim @AVNİ (V2) ilgileniyor
Ben küçük lokmalarla uğraşmıyorum kesmezsin sen beni çağır prglyi burayaKonuşmuyorsan laf atmayacaksın kral dünde denedin kurudun kaldın sende elendin çekil kenara
Ben küçük lokmalarla uğraşmıyorum kesmezsin sen beni çağır prglyi buraya
geldim söyleBen küçük lokmalarla uğraşmıyorum kesmezsin sen beni çağır prglyi buraya
Sen daha başkanlık puanı nasil kasılır diye abilerine sorarken ben ıttifak kuruyordum canım benim boşuna tatava yapma seni öne sürmesinlerOrtada yoksun girmeye çalışıyorsun zorla boşver çekil kenara ziyan olursun kendini parlatmaya pirim yapmaya calısma
Aday olmamissin bu sefer rezil olmaktan mi korktungeldim söyle
Bu arkadaş niye konuşuyor
her seçim ben mi aday olacam boş yapma git ötede ağlaAday olmamissin bu sefer rezil olmaktan mi korktun