FORUM SOHBET ALANI (12 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Sözünün eri olacakmısın kral?
Yaw seni bakan adayı yapmışlar bee iyi kafa yapmışlar seninle secilemeyeceklerini bildikleri için tanıdık adamları koymamışlar bakan adaylarına kendileri rezil olmamak için kullanmışlar seni gencoooo 😀

Yaw gelme o zaman benim yazdığım bir konuya veya mesaja hocam ben mi diyorum sana gel yaz diye bulaşma bana bak işine kendini ispatlamak istiyorsan git başka konulara

Zans

Vatandaş
Ama üzüldüm daha toy şimdi ne heyecan yapmıştır bakan olacağım diye sevincinden havalara uçuyordur ama yazık yaa hayalleri ile oynamayın insanların

Hepinizi hizaya getirdim diye gece uyuyamadın sanırım rahar duramıyorsun bulaşmak istiyorsun ama yook ben sen değilim sözümün eriyim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali sırtın yerlere gele gele tertemiz oldu yerler hala daha devam ediyorsun. 😄 Bu, sana son mesajımdı sözünün eri olan herkesle konusurum gerekirse tartışırız ama sen değilisin kral ne yazıkki 😄

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Reis allahını seversen benim senle bir konum oldu mu!? Seninle alıp veremediğimzi var mı!? Yada ne kötülüğümü gördün yapmayın gerek yok 😉 . Bu arada beşiktaşlıyım en kötü sezon 2 kupa aldık ordan hesapla işte bakan adaylığını 😄
Çekil kenara, çay kap gel bakim sen

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Hepinizi hizaya getirdim diye gece uyuyamadın sanırım rahar duramıyorsun bulaşmak istiyorsun ama yook ben sen değilim sözümün eriyim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali sırtın yerlere gele gele tertemiz oldu yerler hala daha devam ediyorsun. 😄 Bu, sana son mesajımdı sözünün eri olan herkesle konusurum gerekirse tartışırız ama sen değilisin kral ne yazıkki 😄
Yazık etmişler senin gibi sözünün eri adamın sırtını yere getirmişler kazananı belli olan seçime seni aday göstererek sen git seni kullananları hizaya getir genç adam 😀😀 buralar sana 10 numara fazla gelir

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Reis allahını seversen benim senle bir konum oldu mu!? Seninle alıp veremediğimzi var mı!? Yada ne kötülüğümü gördün yapmayın gerek yok 😉 . Bu arada beşiktaşlıyım en kötü sezon 2 kupa aldık ordan hesapla işte bakan adaylığını 😄
1 aylık hesaplarla konuşmuyorum onlar ile Sekreterim @AVNİ (V2) ilgileniyor😀

Zans

Vatandaş
Çekil kenara, çay kap gel bakim sen
Geldi masada olamayan kenarda duran yancı, yada başrol yanı figüran artıık farketmez hepsi yakışır sana kadir 😄 olsun seni böyle kabul ettim ben 😄 en azından sözünün erisindir diye düşünüyorum seninle her zaman konusurum gerekirse tartışırız . Ama biri var kendini biliyor sözünün eri değil muhatabım değil artık 😄😄

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Geldi masada olamayan kenarda duran yancı, yada başrol yanı figüran artıık farketmez hepsi yakışır sana kadir 😄 olsun seni böyle kabul ettim ben 😄 en azından sözünün erisindir diye düşünüyorum seninle her zaman konusurum gerekirse tartışırız . Ama biri var kendini biliyor sözünün eri değil muhatabım değil artık 😄😄
Dayı gerçekte kimsin sen ya

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ortada yoksun girmeye çalışıyorsun zorla 😄 boşver çekil kenara ziyan olursun kendini parlatmaya pirim yapmaya calısma
Sen daha başkanlık puanı nasil kasılır diye abilerine sorarken ben ıttifak kuruyordum canım benim boşuna tatava yapma seni öne sürmesinler😀