NabcanAbilerin nerede
NabcanAbilerin nerede
Adamın biri vardı @Kadir Aydın hatırlıyormusun hani siz sataşmayın ben adam gibi yerimde de sözümde de dururum diyordu ne olmuş ona unutulurum korkusu mu sarmış da gelmiş buralarda prilll köpürtüyor
Nabcan
Sen rahatta kal, bana birşey olmazKorktum sana bişi olacak diye yalnız dolanıyorsun ya merak ettim
Hadi canım hadiii sözünün eri olmaya devam et sen bakamSözünün eri olmayanlar muhatabım değil kral sen muhatabım değilsin dediklerimin hiç birini üzerine alınma ne seni kastederim nede konun geçer kendini önemli görme o kadar benden uzak dur Allaha yakın o
Abi allah sana sabır versinHadi canım hadiii sözünün eri olmaya devam et sen bakam
Sabır herkesin harcı değil de dur bakalımAbi allah sana sabır versin
Karışan falan olursa bana yazarsın, Yabancı değilizSen rahatta kal, bana birşey olmaz
Bilgem teyzem varken kimse bana birsey yapamaz. Birde sizde bir Cengiz vardı o nerde nereye kaçtı geneKarışan falan olursa bana yazarsın, Yabancı değiliz
samet08 olmuşsun nazlı hilal ondanda ekreme dönmüşsün sen bir karar ver karışanı biz hallederiz git teyzenle üyenle ilgilen bu mağlubiyet ağır gelmesinKarışan falan olursa bana yazarsın, Yabancı değiliz
Heh işte bu, eğer bilgem başkanım kol kanat gerdiyse tamamdır o iş. Artık sana karada ölüm yokBilgem teyzem varken kimse bana birsey yapamaz. Birde sizde bir Cengiz vardı o nerde nereye kaçtı gene
Abisinin gülü naber sjdjsjdBilgem teyzem varken kimse bana birsey yapamaz. Birde sizde bir Cengiz vardı o nerde nereye kaçtı gene
Aha işte cengiz başkan 3 harfli gibi adını anınca hemen ensende bitiveriyorAbisinin gülü naber sjdjsjd
naber tatlımssssAbisinin gülü naber sjdjsjd
İki hafta sonra sofrayı hazırla djdjdnaber tatlımssss
Ben her zaman onun ensesindeyim onun benden kurtuluşu yok yeter ki adımı ansinAha işte cengiz başkan 3 harfli gibi adını anınca hemen ensende bitiveriyor
yav bırak mavra ayaklarını geçen ayda aynı şeyi diyordunİki hafta sonra sofrayı hazırla djdjd
Ben sürekli gidip geliyorum en son geldiğim zamanı sana söyledim djjsjsyav bırak mavra ayaklarını geçen ayda aynı şeyi diyordun
Onu bırak özele gel heleBen sürekli gidip geliyorum en son geldiğim zamanı sana söyledim djjsjs