Bu ağır oldu gırıg lütfen zarar vermeO kadar şeçim kaybettin sen utanmıyosan ben niye utanayım
Bu ağır oldu gırıg lütfen zarar vermeO kadar şeçim kaybettin sen utanmıyosan ben niye utanayım
seçim kaybetmekle utanmanın ne alakası var ne anlatıyon sen alkjsdskljdgkdslg 500 seçim kaybettin partice sen utanıyon muO kadar şeçim kaybettin sen utanmıyosan ben niye utanayım
Oda bizim bilip uygulacagımız bir yöntemdir sıkıntısı ve yenilgisi bizi ilgilendirirKendınız nıye aday cıkartmadınız peki
Ben yapıyorum, yapıyorum da sen düzgün yapmıyorsun bence. İyikide yazdırmısım kendımı ne yaptığından haberimiz olmayacaktı yoksa.Sen önce görevini yap istersen sırf isim gözüksün diye yazdırdın kendini
Her kayıp ders çıkartım ben sürekli birine veya birilerine sallamak için cenemi yormuyomseçim kaybetmekle utanmanın ne alakası var ne anlatıyon sen alkjsdskljdgkdslg 500 seçim kaybettin partice sen utanıyon mu
O teşşekür bize ait karşımızdaki insan görüşleri belli bu kadar oluyo hemen beni sapık gibi çirkin kelimelerle ima ediyolarBeni kırmadığınız ve desteklerinizi hiç esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum
Kalın ve bold renk yazak gırıg, beni yorma kendini raporla. SeriHer kayıp ders çıkartım ben sürekli birine veya birilerine sallamak için cenemi yormuyom
kalın boldla yazınca noldu güçlü mü hissediyorsun kendini ah alper ahhhhhhh sen hiçbirşeyden ders çıkaramazsınHer kayıp ders çıkartım ben sürekli birine veya birilerine sallamak için cenemi yormuyom
Ban istemleri ile alakalı neden adil değilsin dedimO teşşekür bize ait karşımızdaki insan görüşleri belli bu kadar oluyo hemen beni sapık gibi çirkin kelimelerle ima ediyolar
Sen sadece uzayda gereksiz yere yer kaplayan toz zerresinin kendini anca böyle tatmin edıyon bir korkum oda araçlara can veren rabbimdiryooo sanada diyorum korkaksın ve kendimi güçlü hissediyorum seni görünce teşekkürler sevgi pıtırcığım
Çok ayıp gerçektenO teşşekür bize ait karşımızdaki insan görüşleri belli bu kadar oluyo hemen beni sapık gibi çirkin kelimelerle ima ediyolar
senin ne olduğunu yeni başlayan üye bile biliyor sen kendini fazla yorma bu mecralarda laf dalaşına girip kazanamazsın gerçi kazandığın savaş bile yok düzgünSen sadece uzayda gereksiz yere yer kaplayan toz zerresinin kendini anca böyle tatmin edıyon bir korkum oda araçlara can veren rabbimdir
Siz anca böyle çirkin iddialarda bulunursunuz ben sizin gibi seviye düşük bir tartışma şekli görmedim anca birine çirkin iddalarda bulunmak benim işim degilkalın boldla yazınca noldu güçlü mü hissediyorsun kendini ah alper ahhhhhhh sen hiçbirşeyden ders çıkaramazsın
SilÇok ayıp gerçekten
Ya bi sus artık of
Beni dinleYa bi sus artık of
biz bir iddada bulunmadık bunu sen bulunup söylüyorsun sahiden kendini böylemi görüyorsunda saçma sapan şeyler atıyorsun ortaya ?Siz anca böyle çirkin iddialarda bulunursunuz ben sizin gibi seviye düşük bir tartışma şekli görmedim anca birine çirkin iddalarda bulunmak benim işim degil
Dinlemiycem kes sesini artıkBeni dinle
Ben gayet adilim ama ceza gerektirmeyen bir kelimeye veya bir söyleme neye göre işlem yapalım sen yapaydın o zaman benim yerime sende kolluk kuvvetisinBan istemleri ile alakalı neden adil değilsin dedim
Seni görünce istifa edesim geldı, dusunuyorım hala ama.Ben gayet adilim ama ceza gerektirmeyen bir kelimeye veya bir söyleme neye göre işlem yapalım sen yapaydın o zaman benim yerime sende kolluk kuvvetisin