Genel Kurmay Başkanı - OB Tebrik Mesajı (1 Kişi İçeride)

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
yooo sanada diyorum korkaksın ve kendimi güçlü hissediyorum seni görünce teşekkürler sevgi pıtırcığım
Sen sadece uzayda gereksiz yere yer kaplayan toz zerresinin kendini anca böyle tatmin edıyon bir korkum oda araçlara can veren rabbimdir

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen sadece uzayda gereksiz yere yer kaplayan toz zerresinin kendini anca böyle tatmin edıyon bir korkum oda araçlara can veren rabbimdir
senin ne olduğunu yeni başlayan üye bile biliyor sen kendini fazla yorma bu mecralarda laf dalaşına girip kazanamazsın gerçi kazandığın savaş bile yok düzgün :D

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
kalın boldla yazınca noldu güçlü mü hissediyorsun kendini ah alper ahhhhhhh sen hiçbirşeyden ders çıkaramazsın :D
Siz anca böyle çirkin iddialarda bulunursunuz ben sizin gibi seviye düşük bir tartışma şekli görmedim anca birine çirkin iddalarda bulunmak benim işim degil

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Siz anca böyle çirkin iddialarda bulunursunuz ben sizin gibi seviye düşük bir tartışma şekli görmedim anca birine çirkin iddalarda bulunmak benim işim degil
biz bir iddada bulunmadık bunu sen bulunup söylüyorsun sahiden kendini böylemi görüyorsunda saçma sapan şeyler atıyorsun ortaya ? :D

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben gayet adilim ama ceza gerektirmeyen bir kelimeye veya bir söyleme neye göre işlem yapalım sen yapaydın o zaman benim yerime sende kolluk kuvvetisin
Seni görünce istifa edesim geldı, dusunuyorım hala ama.
"İşine bak adam ol" diyen birine kac gun ceza isteminde bulunursun