Değilim sade senin gibi basit oyuncu level kasan vergi kasan oyuncular gibiNiye sen yöneticimisin
Değilim sade senin gibi basit oyuncu level kasan vergi kasan oyuncular gibiNiye sen yöneticimisin
O karar beraatse bilemem sade kendimce görüşümü yazarım dedigim gibi yönetim değilim son onay yönetimdedir her zaman bunu bilerek atandıkSamet başkan adamdır gırıg yazdıkça o beraat ettiriyor krallll
Görevini kotuye kullanıyorsun gırıgOyun kuralları neyi gerektiyosa onu uygularım veya uygularız benden daha iyi yap örnek ol bana
O zaman bana doğru nasıl yapılıyo gösterirmisin az hareket yaparak çok merak edıyom nasıl kötüye kullanıyom merak ettimGörevini kotuye kullanıyorsun gırıg
ben vergi kasmıyom sen kasıyon mu vah yazık garibimDeğilim sade senin gibi basit oyuncu level kasan vergi kasan oyuncular gibi
senin görüşün yok sana söylüyor uygularsın hadi işineO karar beraatse bilemem sade kendimce görüşümü yazarım dedigim gibi yönetim değilim son onay yönetimdedir her zaman bunu bilerek atandık
Bu oyundaki herkes vergi kasmıştır ama sen mert hakan gibisin futbolda tirübünü kışkırtmak için transfer edilen topçusun sadece karıştırıyonben vergi kasmıyom sen kasıyon mu vah yazık garibim
Bayan oyuncularla erkek oyuncular arasında ayrımcılık yapmaO zaman bana doğru nasıl yapılıyo gösterirmisin az hareket yaparak çok merak edıyom nasıl kötüye kullanıyom merak ettim
Buna sen karar veremezsin bence herkes işine baksın partisiyle ilgilensinsenin görüşün yok sana söylüyor uygularsın hadi işine
yok ben pascal nouma gibiyimdir gırıg sen bilirsinBu oyundaki herkes vergi kasmıştır ama sen mert hakan gibisin futbolda tirübünü kışkırtmak için transfer edilen topçusun sadece karıştırıyon
tamam şimdi konumdan gidebilirsin tekrar çağırınca gel amaBuna sen karar veremezsin bence herkes işine baksın partisiyle ilgilensin
Onlarada işlem yaptım ya doğru ya yanlış kendi partimdeki bile olsaBayan oyuncularla erkek oyuncular arasında ayrımcılık yapma
Ceza isteklerinde kendini bir parti mensubu görme
Bence sen sırf ön planda olma ihtiyaçı duyan bir oyuncusunyok ben pascal nouma gibiyimdir gırıg sen bilirsin
profilin 16.dönemde kalmış değiştir şunu şimdi gidebilirsinBence sen sırf ön planda olma ihtiyaçı duyan bir oyuncusun
2024-09-02 saat 18:59da semihy lan kelimesini kullandıgı zaman bizim partiydeydiBayan oyuncularla erkek oyuncular arasında ayrımcılık yapma
Ceza isteklerinde kendini bir parti mensubu görme
asşkdasklşdlkasglkşsdgklşdslgşkaskdklasdklasdlşas o kelimeyi sen işlem yapmasanda cezalandırıyorlar asşlkfsdklgklşsdgsdg role kaptırmış bu kendini2024-09-02 saat 18:59da semihy lan kelimesini kullandıgı zaman bizim partiydeydi
Benim profilim beni ilgilendiren bir yerprofilin 16.dönemde kalmış değiştir şunu şimdi gidebilirsin
Kaptırmadım bildirdigim için diyorum benden önce görüp görmediklerini bilememi beklemeasşkdasklşdlkasglkşsdgklşdslgşkaskdklasdklasdlşas o kelimeyi sen işlem yapmasanda cezalandırıyorlar asşlkfsdklgklşsdgsdg role kaptırmış bu kendini
Genel Kurmay Başkanı olarak ; Diriliş İttifakının Kıymetli Partilerinden ASİL TÜRK Partisi 48.Dönem Oyun Başkanı Adayı @Coşkun Karaosmanoğlunu tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim.
Herhangi bir yanlışta ordunun karşısında duracağının garantisini kendisine vermiş bulunmaktayız (tabiki diriliş ittifakına çalışmak şartıyla)
Seçimde karşıdan aday çıkan cesaretiyle göz kamaştıran maalesef kaybeden şimal başkanıda mücadelesinden dolayı tebrik ederim. İnşallah başka sefere yılmak yok .
Aday çıkarmayan korkak gökbudun partisine birazcık cesaretlenmelerini tavsiye ederim.
ErenA nın FurkanB nin budunC nin garanti gördükleri seçimler dışındada seçimlere girebilecek potansiyellerinin olmasını umuyor, zevkle seyrediyoruz
AltınOk&Diriliş Bu seçimdede elele Next Station
Ekli dosyayı görüntüle 17902
Vallah çok doğru bide kullanmışlar hep efeyi ama onu farkettim, üzüldümKazansakta kaybetsekte neredeyse her seçim Adaylarımız oldu ancak sen korkak bile diyemeyeceğim kadar aciz bie varlıksın. Parti kurdun hiçbir başarı elde edemedin bugüne kadar tek bir partiyi başarıya ulaştıramadın partilerin hep kapandı bir yere yamandı şimdide sen bir yerlere yamandın küfürlerin hakaretlerin ile bir noktaya ulaştın. Şu an elde ettiğin makam senin emeğin çaban başarın değil hakaretlerinin karşılığı. Emek ve çabanla bir yere gelemezsin çünkü bugüne kadar tek bir başarı elde edemedin. Altın Ok partisinde senin makamını hak eden yüzlerce kişi olmasına rağmen partiye sonradan girip makama çöreklendin ve hiç utanmadan makam mevki aşkım yok diyip bizleri makamcılıkla suçladın. Sana sadece gülüyorum her cümlende beni furkanı Türk Budunu anmaya devam edeceksin ama bizler seni hiçbiryerde anmayacağız boş bir adamdan farkın yok şimdi bunu ssle dostlarına at yardıma gelsinler zira tek başına laf yetiştiremiyorsun.