Yenilikçi Demokrasi Bayrak Değişimi Hk. (4 Kişi İçeride)

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Sayın baskan burada sizi ilgilendiren kısım kime teşekkür edilip adilmediginden ziyade yönetimi yeni devralmis heyecanı yüksek arkadaşlara başarı dilemek yada görmezden gelmektir. Gereken teşekkür kurucu genel başkana zaten yapılmıştır. Yinede dostane olarak düşünmek istediğim nazik uyarınız için teşekkür ederiz. İyi oyunlar
Eyvallah başkan

Büşra G

Üye
Vatandaş
Partiyi yarı yolda bırakan başkana bırakın teşekkürü kinanmadigina şükretsin.
Partiyi devrederken özelden gelip helallik istemen 3 gün sonrada şöyle bir şey yazman 😄 Senin niyetinin o gecede ne olduğunu söylemiştim pek haksız çıkarmıyor şu hareketler. Yine de ne olursa olsun bu partinin başında hangi isim olursa olsun her zaman başarılı olmanızı isterim. Hayırlı olsun

A H M E T42 (FENOMEN)

Üye
Vatandaş
Partiyi devrederken özelden gelip helallik istemen 3 gün sonrada şöyle bir şey yazman 😄 Senin niyetinin o gecede ne olduğunu söylemiştim pek haksız çıkarmıyor şu hareketler. Yine de ne olursa olsun bu partinin başında hangi isim olursa olsun her zaman başarılı olmanızı isterim. Hayırlı olsun
Helallik istedik zaten sen dediğin gibi oyunu bırakıyor olsan dusuncelerini istisareye sunsan problem yok özel sebep ile oyunu bırakıyorum deyip partini bırakıyorsun ve gidip başka partiye puan veriyorsun şimdi düşün bakalım kim kimin niyeti nedir?!

H

hsyn[44]

Ziyaretçi
Teşekkür ederiz biz de sizin kurucusu olduğunuz parti varken başka partide kalmamanizi beklerdik. Ne olursa olsun gonlunuzun partimizde olduğunu düşünmek istiyoruz. İyi niyetli dilekleriniz için teşekkür ederiz

Büşra G

Üye
Vatandaş
Helallik istedik zaten sen dediğin gibi oyunu bırakıyor olsan dusuncelerini istisareye sunsan problem yok özel sebep ile oyunu bırakıyorum deyip partini bırakıyorsun ve gidip başka partiye puan veriyorsun şimdi düşün bakalım kim kimin niyeti nedir?!
Bunu sanki söylememişim gibi davranma 😃 Siz istemediniz bende kararınıza saygı duydum size bıraktım alın yönetin dedim. Ayrıca bu partiye 3 gün önce geldin, benim 1 sene mi verdiğim gece mi gündüzüme kattığım partide aldığım bi karar yüzünden beni "kınayacak" en son insansın.

"bir insanı gerçek haliyle tanımak istiyorsanız ona yetki verin." sözünün canlı örneği.

A H M E T42 (FENOMEN)

Üye
Vatandaş
Bunu sanki söylememişim gibi davranma 😃 Siz istemediniz bende kararınıza saygı duydum size bıraktım alın yönetin dedim. Ayrıca bu partiye 3 gün önce geldin, benim 1 sene mi verdiğim gece mi gündüzüme kattığım partide aldığım bi karar yüzünden beni "kınayacak" en son insansın.

"bir insanı gerçek haliyle tanımak istiyorsanız ona yetki verin." sözünün canlı örneği.
Demek ki değer kazanmak süreyle sınırlı değil 3 gün önce gelen sahip çıkarken kurucu olan bırakıp diyor biz de bu örneği gördük.

hlvc940

Zararsız kullanıcı 😃
Vatandaş

Bu zamana kadar Yaptıklarınız için teşekkür ederiz iyi yada kötü bazı yol ayrılıkları olabilmekte gönül isterdi ki beraber bu yükü omuzlayalım ama geçmiş geçmişte kalmıştır iyi dileklerin için teşekkür ederiz başkanım

E

Emirhan'

Ziyaretçi

Sana yakışan alpaslanı çağırıp ilk adımı kurmaktır.

eemmrraahh

YENİLİKÇİ DEMOKRASİ PARTİSİ
Vatandaş
İsminde Demokrasi olan bir partinin bir avuç üyesi dayatmaya emirvakiliğe zorlamaya karşı çıktığı için bu yaşanan durum ortaya çıkmıştır. Gönül isterdi ki 2. Sıraya yerleşmiş bir partinin hedefleri amaçları farklı olsaydı. Ama şimdi daha az kişiyle olsakta isminin hakkını vererek tüm kararların çoğunluğun isteğine göre alındığı, dostluğun kardeşliğin herşeyden önde olduğu bir parti olarak yeni yüzüyle ve kadrosuyla buradayız. Alışagelmişin dışında, sadece başkanının değil herkesin söz hakkının olduğu bir partiye katılmak isteyenleride aramızda görmek isteriz. Unutmayalım ki vazgeçenler değil ama sabredenler çabalayanlar gayret edenler bir gün mutlaka karşılığını alır.