Yenilikçi Demokrasi Bayrak Değişimi Hk. (4 Kişi İçeride)

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yenilikçi Demokrasinin bu yeni yüzü komik fakat şartlar bunu gerektirmiştir dilerim çıkarlarınızı doğru yerde kullanır ve partiyi en iyi yerlere tekrardan getirirsiniz yolunuz açık olsun başarılar.

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Öncelikle şunu belirteyim Yenilikçi Demokrasi ailesi gönlümde her zaman güzel bir yerde olacak. Bunu birkaç dostumun malesef bizi hedef göstermesi değiştiremez. Sizlere tavsiyem geçmişte partiye iz bırakanlardan hesap sormak yerine gelecekte onların yaptıklarının üzerine ne koyabileceğinize odaklanmanız dostlar. Bundan sonra vefası olan dostluğumuzu kenara atmayan herkes dostum olmaya devam edecek. Her zaman elimden gelen desteği vermekten onur duyarım. Her zaman başarılar sizinle olsun🙏

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Komik olan nedir ki başkanım? Habersiz sebepsiz yada farklı sebeplere bağlanıp evi terk edenler bizlere bu kapıyı araladı.
Kimse habersiz sebepsiz terk etmedi kendi yolumuzu çizdik bunu fazlasıyla tartıştık seçenek sunduk ve buralara kadar geldik gayette memnunuz sizinde memnun olmanızı dilerim daha fazlasını burada konuşup polemik yaratmayacağım ihtiyacım yok tekrardan başarılar sizinle de bir sorunum yok konuya dahil olmanıza gerek yok o yüzden

A H M E T42 (FENOMEN)

Üye
Vatandaş
Öncelikle şunu belirteyim Yenilikçi Demokrasi ailesi gönlümde her zaman güzel bir yerde olacak. Bunu birkaç dostumun malesef bizi hedef göstermesi değiştiremez. Sizlere tavsiyem geçmişte partiye iz bırakanlardan hesap sormak yerine gelecekte onların yaptıklarının üzerine ne koyabileceğinize odaklanmanız dostlar. Bundan sonra vefası olan dostluğumuzu kenara atmayan herkes dostum olmaya devam edecek. Her zaman elimden gelen desteği vermekten onur duyarım. Her zaman başarılar sizinle olsun🙏
İnsan en çok da sevdiğinin davranışına birakisina üzülürmus üzülen de sistem duyar başkanım. Anlayışa davet ediyorum. Dostluğun yeri ise elbet farklıdır.

A H M E T42 (FENOMEN)

Üye
Vatandaş
Kimse habersiz sebepsiz terk etmedi kendi yolumuzu çizdik bunu fazlasıyla tartıştık seçenek sunduk ve buralara kadar geldik gayette memnunuz sizinde memnun olmanızı dilerim daha fazlasını burada konuşup polemik yaratmayacağım ihtiyacım yok tekrardan başarılar sizinle de bir sorunum yok konuya dahil olmanıza gerek yok o yüzden
Benim de problemim yok. Sorun da yok. Hesap da sormuyoruz herkesin kendi tercihi zaten. Sadece komik dediğinize şaşırdım.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
bekir bi sus be

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
İnsan en çok da sevdiğinin davranışına birakisina üzülürmus üzülen de sistem duyar başkanım. Anlayışa davet ediyorum. Dostluğun yeri ise elbet farklıdır.
Sevgili başkanım gemiden ayrılan mürettebat nasıl insanı terkedilmiş hissettirir bunu çok iyi biliyorum. Sizi anlıyorum da. Ama eğer anlaşmazlıklar çözülemez noktaya gelmişse her yol denenmesine rağmen orta yol bulunamamışsa gemiyi kaptan değil mürettebat terkeder. Bizde bu şekilde yaptık. Biz de sizden anlayış bekliyoruz.