Yo benim partim ben kurdum ben büyüttümParti benim partim sana neden dert oldu bu kadar onlardan kalma yaran mi var
Yo benim partim ben kurdum ben büyüttümParti benim partim sana neden dert oldu bu kadar onlardan kalma yaran mi var
Artık biz Emekliliklerimizin tadını çıkartalım boşver oku geç artık bu daha zevkli.Eskiler gibi tat yok, oguzgurta kaldık baksana shshsh seri düşman olucaz kankam
Yanında şaplakcı ümit ve oğuzda olsun amaSenden mi korkacam adres verim gel aslanım
ŞaşırttıArtık biz Emekliliklerimizin tadını çıkartalım boşver oku geç artık bu daha zevkli.
Seninle düşman olamam artık yaşlandım ayak uyduramam…
Bizim kimse ihtiyacımız yok merak etmeYanında şaplakcı ümit ve oğuzda olsun ama
O zaman saat 17:00 da merkez camisi önünde namaz öncesi buluşalım, namazdan sonra beledıyenın millet bahçesinde ucuz cay ıcerizArtık biz Emekliliklerimizin tadını çıkartalım boşver oku geç artık bu daha zevkli.
Seninle düşman olamam artık yaşlandım ayak uyduramam…
Çok konuşma bakim Beypazarı kdrKaosa hizmet vatana hizmettir. Şimdi çık hadı hesabınıda sil
Eskiden olsa ipe dizerdi Kaan Yüksel.Şaşırttı
Beypazarı candır. Çabuk içÇok konuşma bakim Beypazarı kdr
Evet bende bu oyuna Aysun başkanla mavi vatan da başladımMavi Vatanı Aysun başkanla tanıdık Ah be
Gönder bakim seriBeypazarı candır. Çabuk iç
olur anlaştık.O zaman saat 17:00 da merkez camisi önünde namaz öncesi buluşalım, namazdan sonra beledıyenın millet bahçesinde ucuz cay ıceriz
Burdan bana ekmek çıkmadıValla yeter olmuyor aynı yerde dönüp duruyoruz başka kaoslarda buluşalım dağılalım Hadi
Tamm olur.olur anlaştık.
benim oralet olsun çay dokunuyo.
Çık hadiBurdan bana ekmek çıkmadı
Yok bekliyorum illa 1 tane birşey çıkarÇık hadi
Serayı rapor etYok bekliyorum illa 1 tane birşey çıkar