Çok şükür bende iyiyim de ne diyor bunlarİyi abi senden naber
Çok şükür bende iyiyim de ne diyor bunlarİyi abi senden naber
DolaptaymışKiraz var mı
Boşveer. Soda ?Çok şükür bende iyiyim de ne diyor bunlar
İçerim şiştik yine yawwwBoşveer. Soda ?
Kahve de olabilirÇay iyidir soğukta
Kaçmadı ya ameliyata girecekmiş neden kaçsın
Ablam gelmiş bize uyku yok ağaO Hasret nerdeeeee hiç uyumuyor mu @HASRET
Yani insanlara yalan söylemeden neyseler onu söyleyerek kimsenin yüzüne sahte gülüşler atmayarak nefret odağı oldum ablanda benim tam tersimi yaparak fark bu sorun gelmesi gitmesi değil ama yalan söylediğini kabul edip kandırdığı insanlardan özür dilemeliAit olduğun yere dönmenle oyunda olan olmayan herkesi meydana çıkarttın buda tek senin yapabileceğin işti zaten seni getirmek çok zordu iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum bu kaos ortamına çekerek ama kaos kraliçesi olduğun için de pek farketmedi sana zamanında dost sandığımız kişilerle yol yürüdük geçte olsa birşeylerin farkına varıyor insan her neysee yolumuzun tekrar onların yoluna çıkmaması dileğiyle tekrardan hoşgeldin ablam
Uyumayın tabi emekle çıkın karşıma öyle birileri gibi paketle falan gelmeyin ezer geçer bizim cengaverler ablana selam söyle Hasreti dinlendirsinAblam gelmiş bize uyku yok ağa
Bitek sen düşünüyon abi beni herkes kas kas diye üstüme geliyoUyumayın tabi emekle çıkın karşıma öyle birileri gibi paketle falan gelmeyin ezer geçer bizim cengaverler ablana selam söyle Hasreti dinlendirsin
Kas kas devamBitek sen düşünüyon abi beni herkes kas kas diye üstüme geliyo
Yat kuzum sen bakma bunlara kıssss azıcık ara ver de bizde yetişelim yawBitek sen düşünüyon abi beni herkes kas kas diye üstüme geliyo