B E N C İ L L E R (21 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
İyidir reis senden naber. Biraz ara verdim baktım cengiz tekrar parti yönetmeye başlamış, kolluk kuvveti okarak müdahale içim geri geldim 😂😂😂
İyidir bende yaa hoşgelmişsin bende turanın kendini dirilişe kullandırttığını öğrenince döneyim dedim Mfsşögşdöfls

duran can

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
Ay başında oyuna geri döndüm ancak oyunda malesef ki eskisi gibi bir rekabet ortamı malesef bitmiş oyun tamamıyla daha kötü yerlere doğru gitmiş. Buna bir an önce bir çözüm getirilmeli bu şekilde bir yere kadar gider bir yerde elbet tıkanacaktır.
Bizde farkındayız başkanım ama bazıları değil maleseff 😁😁

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Ne bacadan ne pencereden iki medeni insan gibi konuşuldu geldiler. Bu süreçte kim ne yaparsa da kendine yapar. Birileri gelmiş gitmiş o önemli değil önemli olan giderken nasıl gittiğidir. Bu sadece turan harekat değil her hangi bir şahısta olsa bi gün gelir yolların ayrılır. Ama ayrılırken nankör gibi gidilirse o zaman işler değişir.

N A Z

Vatandaş
Ya aldığımız bir karar bu kadar mı rahatsız etti sizi🤣 demekki doğru yoldayız Devam Turan Harekat 😎🤣🤣
Katılma kararı değil katılmanızı hiç istemeseler bile girmiş olduğunuz, istenmediğiniz ittifaka zorla girmekten mı bahsediyorsun

N A Z

Vatandaş
Ne bacadan ne pencereden iki medeni insan gibi konuşuldu geldiler. Bu süreçte kim ne yaparsa da kendine yapar. Birileri gelmiş gitmiş o önemli değil önemli olan giderken nasıl gittiğidir. Bu sadece turan harekat değil her hangi bir şahısta olsa bi gün gelir yolların ayrılır. Ama ayrılırken nankör gibi gidilirse o zaman işler değişir.
Hııı Coşkun abi öyle demiyo ama
Screenshot_2024-12-14-17-16-12-304_com.android.chrome.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...