Niye yemin et dedinki anlamiyosunAnlayamıyorum seni ama yemin et
Niye yemin et dedinki anlamiyosunAnlayamıyorum seni ama yemin et
Teşekür ederizKomiksiniz haha
Kendince anlatıyor bir şeyler de neyse yemin falan etti flemflsmcNiye yemin et dedinki anlamiyosun
Evet bende farkettim anlamaya çalışıyom bende daha anlamadımKendince anlatıyor bir şeyler de neyse yemin falan etti flemflsmc
Canım deme bana böyle hitap edemessinCanım hadi geç oldu yat uyu Suriyece diye bir dili ilk senden duyuyorum
Ben sana bir şeyler demek isterdim ama maalesef kadınlara saygım varKendince anlatıyor bir şeyler de neyse yemin falan etti flemflsmc
Emredersin Paşam yanınada bir türkçe sözlük göndereyim mi ?Canım deme bana böyle hitap edemessin
Ayrıca elimde senin hain oldugana dağir kanıt varKendince anlatıyor bir şeyler de neyse yemin falan etti flemflsmc
Gönder sana lazım olurEmredersin Paşam yanınada bir türkçe sözlük göndereyim mi ?
Tabi türkçe sözlük önemli yoksa senin gibiler ortaya çıkıyor işteGönder sana lazım olur
Nasıl yani nasıl kanıt Ss mi varAyrıca elimde senin hain oldugana dağir kanıt var
EvetNasıl yani nasıl kanıt Ss mi var
Seni için önemli benim değilTabi türkçe sözlük önemli yoksa senin gibiler ortaya çıkıyor işte
Bildiğim olay mi pekii
Seninle böyle anlaşamayız çocukSeni için önemli benim değil
Yok o olay değil olay da var tabii ama asıl bahsettiğim o değil önceden gelen sohbet de yayınladığım dışında başka bir şey daha vardıBildiğim olay mi pekii
Uuuuu korktum şimdiAyrıca elimde senin hain oldugana dağir kanıt var
Hee neyse tamam o zaman beni ilgilendirmiyor şuan ooYok o olay değil olay da var tabii ama asıl bahsettiğim o değil önceden gelen sohbet de yayınladığım dışında başka bir şey daha vardı