İlk Adım Yeniden Mecliste! (14 Kişi İçeride)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Olum sen niye sürekli devrik cümle kuruyorsun
olum diye bir kelime konuşmada bulunman şahsiyetim adına kabul edilecek birşey degil uslüb dikkat etmeni isterim.Adab olma neticesinde bunu dikkat edilmesi gerekli oyun içerisindeki bir çok yetkili dikkat alıyor ve daha nezih bir kelime kullamanı isterim

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
olum diye bir kelime konuşmada bulunman şahsiyetim adına kabul edilecek birşey degil uslüb dikkat etmeni isterim.Adab olma neticesinde bunu dikkat edilmesi gerekli oyun içerisindeki bir çok yetkili dikkat alıyor ve daha nezih bir kelime kullamanı isterim
Kabul edilecek bir şey değil mi ? Benimde şahşiyetim adına ;

- değil
-üslup
-adap
-kullanmanı

bu yazdıkların kabul edilecek birşey değil üslup olarak dikkat etmeni isterim.

duran can

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
Evet gene bi burda gereksiz muhabbetler dönmüş neyse ilk adım partisi kutlarım
Oyuna yenilik getireceklerini canı gönülden
İnancım tam hayırlı uğurlu olsun

Mavielbiseli

İLK ADIM PARTİSİ
Vatandaş
Hayır anlamadıığım tebrik etmek yerine kaoselen arkadaşlar zorla kaos çıkarmak istiyorsanız burdayım müsait oldukça duvardan duvara çarparım sıkıntı yok

Yükselen Partisinin samimiyetine teşekkür ederim yarışmacı tüm arkadaşlara başarılar dilerim

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Kabul edilecek bir şey değil mi ? Benimde şahşiyetim adına ;

- değil
-üslup
-adap
-kullanmanı

bu yazdıkların kabul edilecek birşey değil üslup olarak dikkat etmeni isterim.
Âdâb; iffet, ağırbaşlılık, söz ve davranışların da ölçülü olma, iyi terbiye gibi manalara gelen edep kelimesinin çoğuludur.Düzeltme yaptın sanma ne yazdım net bellidir.Adap diye birşey yok😅

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Hayır anlamadıığım tebrik etmek yerine kaoselen arkadaşlar zorla kaos çıkarmak istiyorsanız burdayım müsait oldukça duvardan duvara çarparım sıkıntı yok

Yükselen Partisinin samimiyetine teşekkür ederim yarışmacı tüm arkadaşlara başarılar dilerim
kendi kendini önce bir silkele öncede sonra yaparsın.Cümle başını okumayan kuyrundaki mesaj okuduktan sonra muhalefet olmana gerek yok.Ahlaki yönden erdemli olmayan arkadaşını duvardan duvara vur ki ne nezihde konuşmasını bile bilsin tamam mı??Kaos ortamı yaratmakta olacak sizin gibi biri degilim bunu göz önünde bulundurursun.

HASRET

🧚🏻‍♀️
Vatandaş
Âdâb; iffet, ağırbaşlılık, söz ve davranışların da ölçülü olma, iyi terbiye gibi manalara gelen edep kelimesinin çoğuludur.Düzeltme yaptın sanma ne yazdım net bellidir.Adap diye birşey yok😅
Âdâp arapça kökenlidir TDK’ye göre de bu kelimenin doğru yazılımı âdâp değil adaptır.
Ek olarak;
Yaptığını
Yazdığım
şeklinde yazman gerekirdi birde net kelimesinden sonra “olarak” da eklenebilir. Son olarak şey kelimesi hiçbir zaman birleşik yazılmaz.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
türkçe egitim diye devam etmekte ısrarlı olan arkadaşlarına bir ahlaki egitim verirsiniz kendi aranızda neticede okumuş ama adam olamamış kelimesi aşikardır.Atalarımızın dedi gibi burayada son yazımdır.Önemli olan öncelik anlamışsınızdır.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Âdâp arapça kökenlidir TDK’ye göre de bu kelimenin doğru yazılımı âdâp değil adaptır.
Ek olarak;
Yaptığını
Yazdığım
şeklinde yazman gerekirdi birde net kelimesinden sonra “olarak” da eklenebilir. Son olarak şey kelimesi hiçbir zaman birleşik yazılmaz.
Güncel Türkçe Sözlük”e göre 6.463 Arapça sözcük bulunmaktadır. Bu sayı, Türkiye Türkçesi'ndeki alıntı kelimeler bakımından en büyük sayıdır.

HASRET

🧚🏻‍♀️
Vatandaş
türkçe egitim diye devam etmekte ısrarlı olan arkadaşlarına bir ahlaki egitim verirsiniz kendi aranızda neticede okumuş ama adam olamamış kelimesi aşikardır.Atalarımızın dedi gibi burayada son yazımdır.Önemli olan öncelik anlamışsınızdır.
Ortaya yazmışsın ama üstüme alındım hiç birisi benim arkadaşım değil sadece beraber yol yürüdüğüm güzel insanlar o kadar eğer sen konuyu bu kadar uzatmasaydın şahsi fikrim olarak onların da uzatacağını düşünmüyordum kaldı ki ortada ahlak dersi verilecek bir durum zaten yok bu kanıya nasıl vardın bunda da hiç bir fikrim yok sadece geçmiş olsun diyorum

HASRET

🧚🏻‍♀️
Vatandaş
Güncel Türkçe Sözlük”e göre 6.463 Arapça sözcük bulunmaktadır. Bu sayı, Türkiye Türkçesi'ndeki alıntı kelimeler bakımından en büyük sayıdır.
Ben kullanamazsın demedim ki adap diye bir kelime yok dedin bende sana TDK’ye göre var olduğunu ve doğru kullanımını yazdım yine yanlış anlamışsın 😁