İyi gecelerrHadi muhabbet sıktı artık hepinize iyi geceler
İyi gecelerrHadi muhabbet sıktı artık hepinize iyi geceler
iyi gecelerHadi muhabbet sıktı artık hepinize iyi geceler
amin cümle motorcu kardeşlerimeÇok güzel motor be. Kaza bela vermesin allah
cbr 600 neden aldın ki yamaha varkenÇok güzel motor be. Kaza bela vermesin allah
Amin inşallahÇok güzel motor be. Kaza bela vermesin allah
iphone klavyesinde yumuşak g yok başkanımBence klavye sıkıntılı ğ harfi ısrarla çıkmıyor
olum diye bir kelime konuşmada bulunman şahsiyetim adına kabul edilecek birşey degil uslüb dikkat etmeni isterim.Adab olma neticesinde bunu dikkat edilmesi gerekli oyun içerisindeki bir çok yetkili dikkat alıyor ve daha nezih bir kelime kullamanı isterimOlum sen niye sürekli devrik cümle kuruyorsun
Kabul edilecek bir şey değil mi ? Benimde şahşiyetim adına ;olum diye bir kelime konuşmada bulunman şahsiyetim adına kabul edilecek birşey degil uslüb dikkat etmeni isterim.Adab olma neticesinde bunu dikkat edilmesi gerekli oyun içerisindeki bir çok yetkili dikkat alıyor ve daha nezih bir kelime kullamanı isterim
Âdâb; iffet, ağırbaşlılık, söz ve davranışların da ölçülü olma, iyi terbiye gibi manalara gelen edep kelimesinin çoğuludur.Düzeltme yaptın sanma ne yazdım net bellidir.Adap diye birşey yokKabul edilecek bir şey değil mi ? Benimde şahşiyetim adına ;
- değil
-üslup
-adap
-kullanmanı
bu yazdıkların kabul edilecek birşey değil üslup olarak dikkat etmeni isterim.
kendi kendini önce bir silkele öncede sonra yaparsın.Cümle başını okumayan kuyrundaki mesaj okuduktan sonra muhalefet olmana gerek yok.Ahlaki yönden erdemli olmayan arkadaşını duvardan duvara vur ki ne nezihde konuşmasını bile bilsin tamam mı??Kaos ortamı yaratmakta olacak sizin gibi biri degilim bunu göz önünde bulundurursun.Hayır anlamadıığım tebrik etmek yerine kaoselen arkadaşlar zorla kaos çıkarmak istiyorsanız burdayım müsait oldukça duvardan duvara çarparım sıkıntı yok
Yükselen Partisinin samimiyetine teşekkür ederim yarışmacı tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Âdâp arapça kökenlidir TDK’ye göre de bu kelimenin doğru yazılımı âdâp değil adaptır.Âdâb; iffet, ağırbaşlılık, söz ve davranışların da ölçülü olma, iyi terbiye gibi manalara gelen edep kelimesinin çoğuludur.Düzeltme yaptın sanma ne yazdım net bellidir.Adap diye birşey yok
Güncel Türkçe Sözlük”e göre 6.463 Arapça sözcük bulunmaktadır. Bu sayı, Türkiye Türkçesi'ndeki alıntı kelimeler bakımından en büyük sayıdır.Âdâp arapça kökenlidir TDK’ye göre de bu kelimenin doğru yazılımı âdâp değil adaptır.
Ek olarak;
Yaptığını
Yazdığım
şeklinde yazman gerekirdi birde net kelimesinden sonra “olarak” da eklenebilir. Son olarak şey kelimesi hiçbir zaman birleşik yazılmaz.
Ortaya yazmışsın ama üstüme alındım hiç birisi benim arkadaşım değil sadece beraber yol yürüdüğüm güzel insanlar o kadar eğer sen konuyu bu kadar uzatmasaydın şahsi fikrim olarak onların da uzatacağını düşünmüyordum kaldı ki ortada ahlak dersi verilecek bir durum zaten yok bu kanıya nasıl vardın bunda da hiç bir fikrim yok sadece geçmiş olsun diyorumtürkçe egitim diye devam etmekte ısrarlı olan arkadaşlarına bir ahlaki egitim verirsiniz kendi aranızda neticede okumuş ama adam olamamış kelimesi aşikardır.Atalarımızın dedi gibi burayada son yazımdır.Önemli olan öncelik anlamışsınızdır.
Ben kullanamazsın demedim ki adap diye bir kelime yok dedin bende sana TDK’ye göre var olduğunu ve doğru kullanımını yazdım yine yanlış anlamışsınGüncel Türkçe Sözlük”e göre 6.463 Arapça sözcük bulunmaktadır. Bu sayı, Türkiye Türkçesi'ndeki alıntı kelimeler bakımından en büyük sayıdır.